Orta sahaya yıldız takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, rotayı İtalya’ya çevirdi.
Birçok bölgeye takviye planlayan Beşiktaş, orta sahasına kendisini kanıtlamış yıldız bir ismi getirmek adına İtalya'ya üs kurdu. Siyah-beyazlılar, İtalyan devi Milan'dan Ruben Loftus-Cheek'i gündemine aldı. Milano temsilcisi, sözleşmesi 2027'de bitecek olan 29 yaşındaki İngiliz maestrosu için 10 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Fotomaç'ın haberine göre, Rafa Silva'nın durumun göz önünde bulundurarak, bu bölgeye mutlaka transfer yapacak olan Kara Kartal, Milanlı yöneticilerle kıran kırana bir pazarlık yapıyor.10 NUMARADA DA OYNUYORRuben Loftus Cheek, 2023'te altyapısından yetiştiği Chelsea'den 19 milyon euro'ya Milan'a transfer oldu. Deneyimli orta sahayla İtalya'dan Lazio da ilgileniyor. Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, daha önce İngiliz devi Chelsea'de birlikte çalıştığı Ruben-Loftus-Cheek'i yeniden kadrosunda görmek istiyor. 10 numara pozisyonunda da oynayabilen İngiliz yıldız, Milan'da bu sezon 20 karşılaşmada süre bulurken, 1 gol attı ve 1 asist yaptı. Cheek, 11 kez de İngiltere Milli Takımı'nda boy gösterdi.
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (22)
Sırf transfer yapmak için saçma sapan paralar vermeyin. Sezon sonu bir sürü adam boşa çıkacak. Çok daha az paralara çok daha iyi adamlar bulunur.
ahmet bulut beşiktaşın parasını yine çöpe attıracak, uzak durun şu menejerden artık , sergenin ve serkan reçberin scout çalışması böylemi olacaktı, grafı tekrar göreve istiyoruz
Milandan topçu alınmaz ya kronik sakat ya futbolu bitirmiş adamlar milanda , milan devri milat oldu 10 senedir
10 numara alınmalı sekiz zaten Orkun ve Batrakov gibi genç bir oyuncu varken 29nyaşında asama bu kadar olarak vermeyinnnnn. Gidin Batrakovu alın 17 maç 11 gol 6 asist
Ya o arkadaş kuzey Avrupa'da taş gibi oyuncular var. Nedir bu italya portekiz ingiliz hastalığı.
Daha önce gündeme gelmişti bu adam. Rafa kalktı. Tekrar raftan indirmişler. Artık yorum yapmaktan bıktık.Dön dolaş babam dolaş hesabı bu. İyi oyuncu hoş oyuncu BOŞ oyuncu.
Menajer Ahmet abi budaklı kazığı çakmaya hazırlıyor. Az sabır.. Sonunda herkes kazığı görecek.
milandan futbolcu alınmaz! hiçbiri iyi çıkmadı. hepsi tapın!
Milan yada başka italyan takımlarından oyuncu almayın ya sakat yada posası çıkmış oluyor. Birde ingilizler bizde tutmuyor delleali,chambirlein gibi
Milan‘dan aldığınız iyi bir tane oyuncu yok. Ne var bu Milan‘da? Salaklik değilse kesinlikle art niyet var.
@Ilhan Bende anlamadım Milan taraftarı bir arkadaş.Çok kötü oyuncu istiyorsanız size hemen gönderelim diyor. Bunların amacı Beşiktaşı batırmak
Oynayan adam alın istatistik yapan adam alın. Yok 20 maçta 1 gol 30 maçta 2 asist falan. Böyle oyuncular mekelerini kaybetmiş oluyor. Bir alt seviye al ama gol atan adam al. Bol asist yapan adam al. Adam belli ki yükselişte dersin yatırım yaparsın. Ôlmüş bitmiş adamlara vazgecin para vermekten
Adamdaki istatisklere bak 10 numara 20 mac 1 gol bir asist masallah ne oyuncu begeniyormussunuz
Milandan hiç birşey almam onlardan fayda gelmez.
Almayin kardesim.sakat oyuncu.kim kakaliyor surekli gundemde.
Bu adami herkes biliyor o zaman niye scout ekibi vs kurarsin ne garip işler
72 saatte 4 transfer sözü verdiniz ve 72 saat 90 dakika geride kaldı.. Artık sözleriniz benim için değersizdir..
Milandan uzak durun Milandan topcu Alınmaz Daha önce Milandan Alındı Çar çöp çıktı
Bu oyuncu alınır. Rafa belli ki artık yok. Ortasaha özellikle on numara çok önemli, takım da o kadar eksik var ki yönetim de öyle boş boş oturuyor ki hiç kimse bu durumu anlamıyor.
Necip uysal Beşiktaşı fifaya şikayet edecekmiş. Alacaklarını istiyormuş. Yazıklar olsun
Buna bu paraları verene kadar, çok daha ucuza Van'daki Cedric'i alın. Tutarsa tutar, tutmazsa da giden çok para olmaz. Bu adam bitik, her halinden belli.