SARPSBORG 2-3 BEŞİKTAŞ

2.DEVRE

90' Maç sona erdi!

90' Beşiktaş üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Gol sonrasında sakatlanan Jeremain Lens çıkıyor ve yerini Erdem Seçgin'e bırakıyor.

88' GOOOOOOLLLL!!! JERAMAIN LENS!

84' Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.

78' Fatih Aksoy, Rashad Muhammed'i hızlı gelişen atakta arkasından çekerek yerde bırakıyor ve sarı kartla cezalandırılıyor.

72' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Joachim Thomassen ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak kafalardan seken topu kalecimiz Loris Karius kontrol ediyor.

67' GOOOOOLLLLLL!! Vagner Love karşılaşmada eşitliği sağlayan golü buldu.

62' GOOOOOOLLLLL! Jeremain Lens farkı bire indiriyor.

58' Beşiktaş ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Cyle Larin çıkıyor ve yerini Vagner Love'a bırakıyor.

47' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Adem Ljajic ceza sahası içine ortasını yapıyor. Savunma oyuncuları bu topu iki hamlede tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

46' İkinci yarı başladı.

1. DEVRE

45' İlk yarı sona erdi.

43' Savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Jeremain Lens ofsaytta kalıyor.

39' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ole Halvorsen ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte Patrick Mortensen bu topu altıpas içine indirmek istiyor. Savunma oyuncularımızdan dönen topla tekrar buluşan Patrick Mortensen kaleye şutunu çekiyor ancak Loris Karius bu topu kornere çeliyor.

30' Adriano Correia ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.

24' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Tobias Heintz ceza sahası içine ortasıın yapıyor. Loris Karius bu topu iki hamlede ceza sahası dışına gönderiyor. Bu topu takip eden Joachim Thomassen ceza sahası içine bu topu dolduruyor. Doldurulan topa arka direkte Patrick Mortensen vuruşunu yapıyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

19' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Jeremain Lens ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kaleci Aleksandr Vasyutin tokatlayarak tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

15' Sağ kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Mustafa Pektemek ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Adem Ljajic gelişine şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

10' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Joachim Thomassen ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kademedeki savunma oyuncularımız tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

8' Kristoffer Zachariassen'in ceza sahası içine indirdiği topa hareketlenen Rashad Muhammed penaltı noktasının hemen yanından kaleye şutunu çekiyor. Bu top kalenin üzerindne dışarı çıkıyor.

6' GOL! Sarpsborg, Beşiktaş karşısında ikinci golü buldu!

1' GOL! Sarpsborg erken bir golle öne geçti!

1' Karşılaşma başladı.

Haber Kaynağı: HABER1903