21.02.2026 - 07:54

Takip Et:

Kartal’ın maçına tanıdık hakem

Hakem, daha önce 5 kez Beşiktaş maçında düdük çaldı.

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş ile Göztepe arasında oynanacak karşılaşmayı Ozan Ergün yönetecek. Merkez Hakem Kurulu’nun atamasına göre 34 yaşındaki hakem, kritik mücadelede düdük çalacak.

Ozan Ergün, kariyerinde bugüne kadar 5 kez Beşiktaş’ın maçında görev aldı. Siyah-beyazlı ekip, söz konusu karşılaşmalarda 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek yenilgi yüzü görmedi.

Kartal, Göztepe karşısında sahaya mutlak galibiyet hedefiyle çıkarken, gözler hem mücadelede hem de hakem performansında olacak.
duhuliye.com

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

YORUMLAR (5)

Çomolokko
21.02.2026 - 10:42

36 yaşında eski bir hakemim. çoğu maçta da özür dilerim sizlerden ama sizler gibi değil hakem gibi düşünüp bir çok pozisyonda da hakemleri savunduğum da olmuştur objektif olarak. Ama eskiden kötü dediğimiz abitoglu İlker Meral Kuddusi Süleyman Abay Yunus Yıldırım halis Özkaya Tolga ozkalfa vs vs .. onlara yonelttigimiz elestirileri düşünüyorum ve diyorum ki bu yeni nesil hakemleri izleyince hepsinden helallik istemek lazım sonuç olarak ama dün kötüydüler bugün daha kötüler maalesef gel geriye gidiyor hakemlik.. (Ali ve Bülent hariç onlar Beşiktaş'ın yakın dönemde hakkını yemek konusunda çığır açtılar. )

Yanıtla Beğenme (0)
ibn hakem
21.02.2026 - 08:43

hakemler bile bize acımaya başladı ya la, dünyanın sonu mu geliyor ne, bu pek hayra alamet değil

Yanıtla Beğenme (17)
Asid
21.02.2026 - 09:28

@ibn hakem Ne acıması, sen maç izliyon mu, dünyadan haberin yok, yorum yapıyon.

Beğenme (1)
Mülayim Bombacı
21.02.2026 - 08:39

Hakemi de yeneceksin.

Yanıtla Beğenme (6)
Mülayim Bombacı
21.02.2026 - 08:39

Hakemi de yeneceksin.

Yanıtla Beğenme (6)
1903.
21.02.2026 - 07:57

türkiye'deki bütün liglerin neredeyse bütün sözde hakemleri maçları katleder.

Yanıtla Beğenme (1)