Sivasspor maçının öneminin altını çizen Kaya Çilingiroğlu’nun değerlendirmeleri şu şekilde;

Tüm konsantrasyon Sivasspor maçında

Beşiktaş’ta bütün beklenti şampiyonluk üzerine bu nedenle kupa maçını çok önemsediklerini düşünmüyorum açıkcası. Tüm konsantrasyon Sivasspor maçındadır. Öylede olmalı çünkü Sivasspor maçı ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmak adına çok önemli. Beşiktaş, bu maçtan puan yada puanlar kaybederse şampiyonluk yolunda çok ciddi yara alır.

Beşiktaş’ın eksiği yok fazlası var

Beşiktaş’ın içeride oynadığı her maçta favori beşiktaştır. Rakip ne kadar güçlü olursa olsun hep söylüyorum Beşiktaş takımı kötü bir takım değil. Kalite olarak Sivasspor’dan eksiği yok fazlası var. Ama yeni bir takım, yeni bir hoca…Bir şeyler yavaş yavaş oturacak, biraz daha zamana ihtiyaç var.

Sergen başarılı ama…

Ben herhangi bir mağlubiyet sonucu Başkan Ahmet Nur Çebi’nin teknik direktör değişikliğine gideceğini düşünmüyorum. Her ne kadar Sergen başarılı bir teknik direktör olsada gittiği takımlarda uzun süre çalışamıyor. Bunun nedeni Sergen mi yoksa çalıştığı takımların idarecileri mi? Bilmiyorum. Yine de Sergen bir Beşiktaş efsanesidir. Bir gün mutlaka Beşiktaş’ın başına geçecektir ama o gün bugün değil bence.

duhuliye.com