Beşiktaş, erteleme maçında deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak.
24 Eylül Çarşamba günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak.
Müsabakayı Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Kayatepe’nin yardımcılıklarını Bilal Gölen ile Anıl Usta yapacak. Reşat Onur Coşkunses dördüncü hakem olacak.
Beşiktaş'ın muhtemel ilk 11'i şu şekilde...
Mert
Svensson, Paulista, Uduokhai, Jurasek
Demir Ege (Devrim), Ndidi
Rashica, Orkun, Rafa Silva
Abraham
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (48)
Necip beşiktaşın öz evladıdır.Şartlar ne olıursa olsun,sakatlık durumu yoksa,herzaman ilk 11 başlamalı,haaa kaptan necip uysal iyi oynar kötü oynar,eleştiremeyiz.O bizim kaptanımız ve beşiktaşın çocuğu onu herzaman alkışlamalıyız.Bakınız gs ve fenerde necip gibi yüreğiyle oynayan oyuncu yok hepsi paragöz,ama necip para konusunu önemsemiyor,beşiktaş ne kadar para verirse razı oluyor,bakın orkun,rafa silva dünyaları alıyor,ama kaptanımız necip uysala az para veriliyor,belkide bundan dolayı üzgün morali bozuk,gerekirse maaşına zam yapılsın.Necip beşiktaşın öz evladı olduğu için sesini çıkarmıyor,başka oyuncu kaptan olsaydı az maaş aldığı için kıyameti koparmıştı.İşte aidiyet duygusu budur.Sana güveniyoruz büyük kaptan Necip Uysal,seni sevmeyenlere inat sonuna kadar Necip Uysal,seni sevmeyenler istemeyenler gitsin renkli takım tutsunlar.
Beşiktaşın çocuğu necip uysal ilk 11 de yokmu? Necip göztepe maçında kötü değildi,takım çok kötüydü,maç içinde tek savaşan koşan necip'ti.Necip beşiktaşın öz evladıdır,17 senedir bu takımda hiç sesi çıkmıyor,yönetim ne kadar para veirse itiraz etmiyor.O yüzden beşiktaşın çocuğu kaptanımız necip uysala haksızlık etmeyin.Kayseri maçında kaptan necip uysal ilk 11 başlamalı.
Bjk nin haline bak Orta sahada demir ege guvendigimiz oyuncu .nasl bir torpil varsa yürüyerek top oynuyor getsonun yerine tercih ettiğimiz oyuncu rakiplere bak toreira basan sert oynayan..0.50 kişi eksigiz .0.50 paulista 0.50 udokai sorun rafada degil bunlarda 9.5 kisi oynuyoruz bunlar varken
Ya rahat olun. Göztepe maçı hüsran oldu ve kesinikle Necip yanlış tercihti. Ancak yerinde Kartal olsa çok mu farklı olacaktı orası meçhul :) Arada çok büyük kalite farkı maalesef yok. Bu maçta evet eksiklerimiz var ama her pozisyonda oynayacak ilk 11 oyuncumuz var. Yedeklere kaldığında işler biraz yaş. Ama her türlü Kayseriden çok daha iyi kadromuz.
Rafa sol kanatta denendi ama etkisiz kaldı. Orkun Alanya maçında 10 numara oynatıldı ama etkisizdi. Böyle maçları kazanmak istiyorsan alışılagelmiş düzenden ayrılmayacaksın. Yoksa takım bocalar. Gol bulamadan gol yer. Bence Solskjaer'in 11'i tercih edilmeli.
EMİRHAN Tam Özgüvenle Oynuyordu bı ara saktlandı sanırım, KESİNLİKLE Oynamalı. Defansın Önünde NDİDİ ile de Oynayabilir Kuvvetli Baskılar Yapıyordu Rakibe... GÖZTEPE Maçında bişeyler döndü ama bilemiyoruz. Yeminlen Bizim Semtte Sadece NECİP'i konuşuyoruz Hala... Yani Bir İnsan NASIL Böylebir Hata Yapar Şoku Uzerimizden atlatmış değiliz... Neden Yani Neden Oynattın, Tamam Belki kulubün Paraya İhtiyacı vardı ama Bizim de Semtte Bir Gururumuz var Kardeşim BEŞİKTAŞLI 'yız diye Thısırtlerimiz alırken bile siyah beyaza uyduruyoruz. Nedir yani neyin mesajını veriyorsunuz .. Neyse bu son olsun son NECİP adını duymak istemiyoruz biz semtte
@HALUK KARTALLI Ne semti birader? Çarşılıymış gibi ahkam kesme, Çarşısı da pazarı da Necip'i sayar, sen sayma! Emirhanı övmüşsün formamızı giydi varolsun lakin ağır stoper. Kolay çalım yiyor, hava topları da fevkalade degil yani. Opta da bir Abdülkerim'e bak bir Emirhan'a. Rize'nin, Kayseri'nin hatta Samsun'un stoperine koy milli takıma seçtirir kendini lakin Bjk gibi geniş alanda oynayan, ikinci bölgeye stoper koyan takımlarda hız şart. Anadolu takımları çaresiz gömülmüş kendi sahasına, hiç boş alan yok arkada. Çakılı oynuyorlar. Stoperler rahat ve lakin Gs Fb Bjk de olmaz bu stoperler. Sadece Türk olacaksa eğer, alttapıdan yetişebilir. Onda da 2. Bölge savunmasını 18 yaşında A takımla idmana, çift kale maça çıkan altyapi topçuları bir ihtimal. Yoksa yerli kimi alsan tırt oluyor. Necip daha çok oynar bu takımda, kadro dengesiz vesselam. Hata da yapar, sıkıntı yok. Sıkıntısı olana takım da çok, renk de çok!
Bu rafa silva asil pozisyonu nedir resmen bi cozemedim kanatmi orta sahami ne alaka ya
muhtemel onbir arkadaslar :-) her hafta oldugu gibi. sadece muhtemel 11ler. bir türlü gazete sayfalarini dolduracaklar.
Paulista yi birak sergen hocam emekli adam devrim kim lan adami hasta etmeyin, rachica sen de cik oyna 2 gol 1 asist yeter delirttiniz lan insani hentbol mu seyredelim napalim
Ulan hırbo djalo statü gereği oynamıyor anlamıyor musun paulistayı bırak diyor bir de. Kadroda başka sağ stoper mi var @Dumbaba
@Dumbaba Fenerliler 10 yıldır basketbola gönül vermiş bulunuyor. Hentbol deyip geçmeyin, her spor eşit önemdedir.
Niye rashica vasıfsızı hala bu formayı giyebiliyor? Svensson, uduokhai, jurasek, demir ege, golcülüğü vasat abraham. Beşiktaş nasıl bu kadar kalitesiz bir hale geldi aklı almıyor insanın. Bunlara kaldı forma. Ekim ayında lig bizim için bitecek. Bu yönetimin işi çok zor. Şimdiden gelecek sezonu planlayın bu sezon zaten bizden yine hiçbir şey olmayacak. Gelecek sezon planını yapın. Bu takımın neredeyse tamamına yakını sktr edilmeli bu kulüpten.
Sergen olduğu sürece Beşiktaş taş üstüne taş koyamaz.bakiniz gittiği takımlar.
ben sergen'in svensson'u oynatacağını hiç sanmıyorum.
Bu kadro çok mu kötü yani? Senin sistemine,taktigine, inancına bağlı herşey.bu maçta kadro kötü diye yer yapan utancından ölsün.bu maçı kazanamazsa da kimseye ağzını açmadan geldiği yere geri gitsin Sergen.zaten onda teknik direktör luk kalitesi yok. Burak bile antebe gitti 4 maç ta üç galibiyet bir beraberliği var. Beşiktaş in başına yıkım ekibi geldi er geç yıkıcak herşeyi bakalım görelim.
Bu maç da mutlaka galibiyet gelecek, Beşiktaşımızın forması bu maçı alır. Yeterki sahada oyuncular mücadele etsin.
Beşiktaşin ismini, yap boz ile değiştirelim çünkü, taraftarlar trollerin gazına çok geliyor iki maç sonra taraftar bağırmaya başlar yönetim istifa, teknik direktör istifa diye bağırırlar onun için taraftar kimsenin gazına gelmesin en iyi ilaç sabırlı olmak!!
Biri de Kayseri'nin 11 i yazsın sanki onlarda eksik yok .. habercilik sıfır
Emirhan sakat mı!!! Onca defansif problem yaşayıp bir maç bile yedekten bile şans vermemek nedir ya !!!
abarttıkça abartılıyor.. kayseri de 8 oyuncusunu oynatamıyor... bjk göztepe kaybetmesinin temel sorumlusu sergen hoca... yoksa şuan ki kadro fb gs aşağı değil bence ama sonuçda gs fb dışındaki diğer 15 takımın enaz 2 -3 katı daha iyi kadro.. göztepeden enaz 3-4 gömlek daha iyi.. ama takım olma oyun anlaşı vs vb olarak da göztepeden 2 kat daha kötü durumda... göztepenin ne oynafığını herkez biliyor.. sergen hoca hariç... 1-2 yıl hiç maç yapmamış ersinle çıkarsan.. yanlış diziliş yaparsan böylede yenilirsin.. mert i kesmedikçe daha çok maç kaybederiz.. şanpiyonluktan koptukdan sonra da mert güzellemesi başlar.. yarınki maça ersin swelson emirhan juresek raşitsa ndidi orkun rafa devrim abraham 11 ile çıksın yenilirsek taksim meydanında eşek gibi anırırım...
Kimse kusura bakmasin kadro bu hali bile bizim ligde ilk 3 e girer ama Sergen Yalçin izin vermeye bir son verirse
Kim ne derse desin Sergen'in işi zor. Kim ne derse desin Adalı'nın işi zor. Bu adamları eleştirirken iki kez düşünelim. Hepimiz biliyoruz ki Adalı'dan iyi başkan Sergen'den iyi hoca bulamayız bu gidişatta. Elimizdeki değerlerin kıymetini bilelim. Ancak bu şekilde çıkışa geçeriz. Bu adamların arkası sağlam olursa klüp kalkınır. Şucu bucu veya trol değilim. Ergenimizden ihtiyarımıza bir arada desteklememiz lazım bu iki kişiyi.
@Karakartal 68 yaşındayım beşiktaş başarılı olamasa da hem hocaya hem başkana sonuna kadar destek veriyorum. buralarda olumsuz yorumlar yapmamamız lazım. destek olalım sonuna kadar.
@Karakartal tesekkürler sana. demek ki benim gibi düsünen az da olsa, varmis.
Tamam abi işte daha ne olacak kadroda? Her türlü yenmemiz lazım Kaysertiyi
Haaland bile oynasa Beşiktaş kazanamaz.
@Ertem Sıvacı haland mı? Sergen hocanız beğenmiyor o yüzden kesip yerine Necipi oynatırdı. Vizyoner bir hocamız var.
Normal şartlarda Beşiktaş'ın bu kadrosu Kayseri'yi rahat yener ama Sergen faktörünü işin içine koyunca maalesef iyimser olamıyorum
Abi Allah aşkına u19 olur 21 olur , bir stoper bulun udokainin yerine oynatın.. emirhan olmuyorsa bir çocuk oynatın , bu takımın tüm ayarlarını o udokai bozuyor.
Jurasek Rafa çok hafif o tarafı otoban yaparlar.. Emirhan şart eğer rafa orda olacaksa, acaba orkun kanat olup Rafa 10 oynasa nasıl olur, kısa bir süre olsada deneseler, rafayı solda en son vites 6da kaptırıp 5sye golü sallarken gördük sonra hiç olmadı. Çok stresli maç çok..
Emirhan sahadaki Paulista, Udokhai ve ya Jurasek hangisinin yerine koyarsan koy daha iyi performans alırsın.
Svensonu ilk 11 e koyan bir kafa Beşiktaş teknik direktörü olmasın djaloyu oynat yine bunu oynatma benden bu kadar Sergen benim için bitmiştir
@KARTAL mal oda zorunlu olduğu için oynatıyor futbol anlayışın mal galiba senin
@KARTAL Bu maç erteleme maçı o zaman olan topçular oynayabiliyor, eldeki malzeme bu, 8 veya 9 topçuyu oynayamıyor Sergen napsın
@KARTAL adını kartal koymuşsun ama bişeyden haberin yok bu erteleme maçı maçın resmi tarihinden sonra alınan oyuncular oynatılamaz. Sergen futbolcu hocalık yapsaydı o bile oynayamazdı o da o dönemde yoktu..
@KARTAL Svensonu ilk 11 oynatmak ne birini al sağ beke koy djaloyu koy necibi koy altyapıdan genç koy neden svenson bir açıklayın bana aklım almıyor benim
@KARTAL Yeni transferleri oynatamıyorsun, biraz olayı takip edin arkadaş, belki saçma sapan eleştirmeyi bırakırsınız.
Buradan uduokhai yerine emirhani demir ege yerine devrimi koyar ve solda oynatır rafayi kendi yerinde oynatirdim
Abrahamdan bi cacik olmaz demekki besiktas sahsya 10 kisi cikacak
Bu abraham falan . Büyük problem . Yaktın bizi serdal adalı
orkun, demir ege, ndidi zaten ideal orta saha, ama geri kalanlar tam hocama göre
Eskiden Beşiktaş’ımızın maçını iple çekerdik şimdi çile çekiyoruz bu kadro sariyer sporda da var 😡😡
Şu 11de büyük takımlarda oynayacak 1 tane oyuncu yok. Mert günokta amatör küme oyuncusu
Koskoca çınarlık takımın kadrosu böyle olmaz babeller Q7 adrianolar dan sonra kimlere kaldık emeği geçen herkesin Allah belasını versin
Mert Udokhai Paulista... Mahserin 3 tenekesi... Besiktasin bu 3luyle Mac kazanmasi icin anaokul takimiyla mac yapmasi lazim... Ilkokul takimi bile 1 gol atar bu tenekelere... Itne takimiyla mac yapsan 2 gark yersin.... Kiz takimiyla Mac yapsan 3 gol yersin... Sergen hoca bu Kadroyla sahaya cikarsa.... Evde de valizini hazirlasin.... O kulubeye hayati boyunca bir daha asla giremez
Rafayı kanatta kullanıp hepimizi iyice futboldan soğutmayı istiyor muhtemelen. la kanatta olmuyor bu adam olmuyor anlayın mk. Hem en iyi 10 numaramız olmadan hem de kötü bir kanatla çıkmış oluyoruz sahaya ama beyin yokkkk
Geri 4lü evlere şenlik hayırlı işler
Ndidi Orkun rafa Abraham burada baya pahalı bir 4lü var.Kaç gol kaç asist yapar bunlar.Mesela gs de tek başına 30 gol vadeden osimhen var şimdi bunlara cerny ve jotayı da kat bu 6 oyuncudan kaç gol çıkar 40 gol bile çıkmaz zaten hep böyle kadro mühendisliğinden havlu atıyoruz takımda net skorer yok veya az
@Tan saydığım oyuncuları topla 75 etmiyor osimhen diyorsun ,75 verdiğin adam kafadan 30 atar zaten avarel..
benim tek anlamadığım nokta bu emirhan topçu ne yaptı . ne oldu da stoperde kesik yedi bu çocuk. Gayet iyiydiler geçen sene . Taş gibi oynuyorduk. Tek sıkıntı ön taraftı. Ne oldu da böyle oldu yani ?
@say kardeşim çünkü onun iyi olduğunu herkes biliyor zaten. Şimdi tekrar iyi oynasa kimse vay be sergen iyi oynatıyor demez o yüzden sergen birileri onu övüp pohpohlayıp yalasın diye herkesin kötü dediği topçuları oynatıyor. Yalakaları gelip eksiler şimdi yorumu. Zira yalarken ihbar edilmeleri hoşlarına gitmiyor.
Ön taraftaki 4 lünün Barcelona yada Real madrid de oynaması lazım,bize çok fazla bu dörtlü
Okadar tantana yaptik da gecen haftaki 11den daha iyi bu 11 (Cerny haric).
Arka taraf PTTde anca oynar, on taraf Premier ligde is yapar.
Allah ım ya kadro çok kötü değil. Ama oyuncularda bir ruhsuzluk olmaz inşaallah. Ciddi söylüyorum şu kadroyla kayseriye yenilirsek ligden çekilelim
Udukhai denen gevşek hala oynatılıyormu