Federasyon Başkanlığı'na adaylık için adı geçen adaylardan biri de Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi oldu. Federasyon Başkan adaylığı konusunda kararını henüz netleştirmeyen Çebi, TFF Başkanlığı'na aday olmaması durumunda Beşiktaş'ın Mayıs ayında düzenleyeceği seçimli genel kurulda yeniden Beşiktaş başkanlığına adaylığını koyacak.

Nihat Özdemir'in istifası sonrası yeni başkanını arayan Türkiye Futbol Federasyonu için, Beşiktaş camiasından Ahmet Nur Çebi dışında bir isim daha kulislerde konuşuluyor. Bu isim, Beşiktaş'a da yıllardır sponsor desteği veren ve Ahmet Nur Çebi'nin en önemli destekçilerinden olan ünlü iş insanı Cemil Kazancı.

Cemil Kazancı'nın ismi; hem Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için, hem de Ahmet Nur Çebi'nin Federasyon Başkanlığı'na aday olması durumunda Beşiktaş Başkanlığı için geçerken, Kazancı'nın her iki adaylık teklifine de olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

Kazancı'nın ne Türkiye Futbol Federasyonu, ne de Beşiktaş başkanlığını düşünmediği, işlerinden dolayı gereken vakti ayıramayacağını söyleyerek her iki öneriyi de reddettiği bilgisine ulaşıldı.

Duhuliye.com ÖZEL HABER