Alen Markaryan'ın Aleni Muhabbet'te Ceyhun Kazancı'nın yalanlanan haberi ve oluşturduğu gündemle alakalı yorumları şöyle:

"6 HAFTA KALA BU İŞLER KONUŞULUR MU YA!"

Bir haber yapılıyor ve bunu yalanlamak için kulüp devreye giriyor. Kulüp devreye girdikten sonra basın açıklaması yapılıyor. Ben hayatımda böyle saçma bir şey görmedim ya. Çıkar Ceyhun Kazancı der ki 'Kardeşim falanca filanca gazetede söylenenler benim ağzımdan çıkmamıştır', olur biter!

Önce birisi yayınlıyor gazetede Ceyhun Kazancı böyle böyle dedi diye. Ondan sonra o geçiyor. Kulüpten yalanlama geliyor. Böyle bir şey denmemiştir diye.

Şimdi Ceyhun Kazancı bir basın açıklaması yapıyor. Ne yapacak? Diyecek ki 'Ben o gazeteciye ben bunları demedim' diyecek. Bir kere daha maçın bitimine, sezonun bitimine 6 hafta kala bu işler konuşulur mu ya?"

"30 YAŞINDA ÇOCUĞUN PEŞİNDE 50 TANE FİLM DÖNÜYOR!"

1 tane maç kazandı Beşiktaş. İki dakikada havalandı millet ya. Bir ayaklarınız yere bassın kardeşim. Önce 30 haftanın hesabını ver. Ne yaptın ne ettin? Kazancı daha 30 yaşında; çocuğun peşinde 50 tane film dönüyor.

Ben anlamadım bu işleri ya. Çok komik geliyor bana. Yani aşırı komik geliyor ve anlamsız. Sen bunu hasbelkader muhabbet içerisinde söylemişsindir.

Gazetecilere konuşurken bunlara dikkat edeceksin. Konuşmayacaksın. Gazeteci de bunu yazar. Gazeteci bunu yazdıktan sonra da Ceyhun Kazancı'nın bunları yalanlaması gerekirken kulübünün yalanlaması, arkasına basın toplantısı düzenlemesi...

Herkesin işi gücü var, sizle mi uğraşacağız? Devamlı bir gündem. Saçma sapan gündemler."