Demirkol'un öne çıkan tespitleri şöyle:

GİRESUN MERKEZDE KAVGA ETTİ

Giresunspor çok sıkı kapandı filan deniyor ama ilk yarı öyle değil. Ikinci yarıda oyun oraya geldi. Hatta 50'nci dakikadan sonra... Pjaniç'in oyuna girişinden hemen önce ve onun oyuna katılımıyla birlikte başladı.

ilk yarıda neredeyse orta sahada direkt kavga etti. Merkezi kapatma adına... Bayağı merkezde kavga ettiler yani. Ve genelde orada kalabalık oldular.  2'ye 3 oldular. Necip'in yardıma gitmesi, içe dönmesi lazımdı. Bu oyun onu gerektiriyor. Necip orada birkaç tane ciddi hata yaptı. 

KELEŞ İLK YARIYI İYİ KURMUŞ 

Haliyle, Giresunlu futbolcular bundan da yararlandı. Esasında Süleymanov heyecanına yenilmese Giresun ilk yarıdaki baskınlardan gol çıkarabilirdi.

Hakan Keleş ilk yarıyı iyi kurmuş. Ismael’e zor yerlerden sorular sordu. Hakikaten çok zor yerlerden sorular sordu. O yüzden, maçın son 40 dakikasında çok kapandılar filan demek doğru bir maç analizi olmaz.

İkinci yarının başında da kontrataktan net iki pozisyonu var Giresunspor'un. Yani orta sahada, hatalardan kaynaklanan yapılan ataklar. Ama ondan sonrasında Beşiktaş oyunu tamamen aldı. Kapattı. Ama net pozisyon var mı? İlk yarıda, Batshuayi'nin direkten dönen, yine rastgele bir şutu...

AMA BU KADAR MI TOP KIRILIR? 

Maalesef bu var. Bu kadar çalışkan, bu kadar özverili, dinamik, hareketli, hiç küsmüyor. Sürekli hareket halinde ama bu kadar mı top kırılır ya? O kadar rastgele paslar... O kadar rastgele şutlar.

Hiç "Bir bakayım, bir boşluğa vurayım" falan hiç yok. Hayal etmeden oynuyor sanki. Böyle, vuruyor gidiyor. 

RIDVAN’LA BAYAĞI BİR ŞEY BULDU 

Rıdvan'ı içeriye sokmak fena bir fikir değil. Zaten ilk yarıda da oradan bayağı bir şeyler buldu. Net pozisyon yok belki ama Rıdvan oraları zorladı. O fena fikir değil...