Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken bazı futbolcularla da ayrılık kapıda. Siyah-beyazlı takımda gözden düşen isimlerden biri olan Kevin N'Koudou için transfer teklifi geldiği iddia edildi.

YÖNETİCİLER KOLAYLIK SAĞLAYACAK

27 yaşındaki N'Koudou için Fransız kulüplerinin ilgisi sürüyor. Siyah-beyazlı kanat oyuncusunu Lorient kadrosuna katmak istiyor. Fransız ekibinin bu transfer konsunda ciddi olduğu ve Beşiktaş yöneticilerinin de futbolcunun transferiyle ilgili gereken kolaylığı sağlaması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ İLE 1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

2019'dan beri Beşiktaş forması giyen 27 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihinde sona erecek. Kamerun ve Fransa vatandaşlığı bulunan N'Koudou'ya Transfermarkt verilerine göre 4.2 milyon Euro değer biçiliyor.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Kamerunlu futbolcu geçen sezon Beşiktaş'ta 17 maçta 644 dakika süre aldı ve 4 gol kaydetti. 2020-21 sezonunda 41 maçta 9 gol 5 asist üreten futbolcu, ilk sezonu olan 2019-20'de ise 32 maçta 4 gol 2 asistlik katkı verdi. (Akşam)