Beşiktaş'ın yıldız transferlerinden Brezilyalı Alex Teixeira'nın Karagümrük maçında ağrı hissetmesine rağmen oyuna devam ettiği anlaşıldı. Salih Uçan'ın kırmızı kart görmesinden sonra Brezilyalı futbolcunun oyundan alınması sakatlığın büyümesini engelledi.

Siyah beyazlılar, yaptığı açıklamada VavaCars Fatih Karagümrük maçında Alex Teixeira'nın ağrı hissettiği için hastaneye götürüldüğünü belirtmiş ve oyuncunun uyluk arka adalesinde (biceps femoris) gerilme ve ödem tespit edildiğini açıklamıştı.

Oynamaya devam etmek istedi

Brezilyalı futbolcunun, ilk 11'de başladığı ve bir gol attığı Karagümrük karşılaşmasının devre arasında adelesinde hafif bir ağrı hissettiğini teknik heyete söylediği öğrenildi. Teknik heyetin 'oyundan çıkarma isteğini' kabul etmeyen Teixeira, kendi isteğiyle sahada kaldı.

Salih Uçan kırmızı kart görünce oyundan çıktı

İkinci yarıda oyuna devam eden Alex Teixeira, Salih Uçan'ın 47. dakikada kırmızı kart görmesinden sonra yerini Necip Uysal'a bıraktı. Böylece oyundan erken çıkan Brezilyalı daha ağır bir sakatlıktan kurtulmuş oldu.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçında riske edilmeyecek

Alex Teixeira'nın sakatlığının çok ciddi olmadığı belirtilirken oyuncu yine de riske edilmeyecek. Brezilyalı oyuncunun, milli takım maçları sonrası yapılacak Öznur Kablo Yeni Malatyaspor kadrosunda önlem amaçlı yer almayacağı belirtiliyor.