Futbol

Kırmızı kart gördü!

Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a konuk olan Beşiktaş'ta El Bilal Toure doğrudan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş, Papara Park Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

BEŞİKTAŞ 10 KİŞİ KALDI

Karşılaşmanın 38. dakikasında Beşiktaş, 10 kişi kaldı. Siyah-beyazlı futbolcu El Bilal Toure kırmızı kart gördü Malili futbolcu, Trabzonsporlu futbolcu Ozan Tufan'ın arkadan bileğine bastı. Maçın VAR hakemi Alper Çetin, hakem Ali Şansalan'ı pozisyonu izlemek için VAR'a çağırdı. Şansalan, pozisyonu izlemesinin ardından El Bilal Toure'yi kırmızı kartla cezalandırdı ve Beşiktaş 10 kişi kaldı.

HAKEME BÜYÜK TEPKİ

Gördüğü kırmızı kartın ardından El Bilal Toure, karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan'a büyük tepki gösterdi. Golcü oyuncu uzun süre saha kenarından çıkmadı.

İşte o pozisyon:

duhuliye.com

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..


{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }