Beşiktaş'ta Emre Kocadağ, Talisca ile bizzat görüştü. Çin’deki karmaşık durum nedeniyle yeniden siyah-beyazlı formayı giymek isteyen sambacıya Emre Kocadağ, kulübün durumunu anlattı. Aboubakar’ın aldığı rakamı, Cenk’e yaptıkları teklifi sundu.

Çin’e giderek kendisini dünya futbol piyasasına unutturduğunu Talisca’ya anlattı. Eğer yeniden dünya futbolunda bir piyasa edinmek istiyorsa Beşiktaş’ın kendisine sunduğu şartı değerlendirmesini istedi. Çin’e gittiği Beşiktaş’ta göstereceği performansla Avrupa’nın önde gelen bir takımına transfer olabileceğinden bahsetti.

Beşiktaş’ın değil Avrupa’dan hiçbir takımın kendisine Çin’de kazandığı parayı veremeyeceğini söyledi. Kendisine 500 bin euro garanti para, 500 bin euro bonus ve şampiyonluk durumunda 250 bin euro ödeyeceklerini söyledi. Kabul ederse kapılarının açık olduğunu, para konuşulacaksa bir daha görüşmemeyi tercih ettiklerini söyledi. Kısa süre içinde bir karar vermesini söyledi. 

Bu arada Talisca’dan geri dönüş için sürpriz bir incelik daha geldi… Brezilyalı oyuncu,  menajeri Carlos Leite’nin Beşiktaş’ı 402 bin euro için FIFA’ya şikayet ettiği dava dosyasını çekmesi için görüşme yaptığını, Emre Kocadağ’a iletti. 

Kaynak: Fotospor