Karakullukçu'nun öne çıkan sözleri şöyle:

ZAMANINDA KONTRAT YENİLEMEYİ BİLDİRMEDİKLERİ İÇİN

2020 yılında Ersin ve Rıdvan'ın imzaladığı birer sözleşme var. İkisi de bir sözleşmeye imza atıyorlar. Ama Ahmet Nur Çebi yönetimi o dönem Finansal Fair Play'de ayarlama yapamadıkları için, limitleri buradan aşmayalım diyerek ellerinde imzalı kontrat olmasına rağmen TFF'ye bildirmiyor. 

Yani, yapılan binbir türlü abuk subuk kontratın telafisini dönüp dolaşıp  Rıdvan'la Ersin'in attığı imzayı bildirmemekle kullanan yönetim artık kendilerini çok daha kanıtlamış oyuncular olarak kontrat yenileme zorunda kalacak. 

YENİ ÇIKMIŞ OYUNCUYLA 2 YILDIR BANKO OYUNCUYA AYNI MUAMELEYİ YAPAMAZSIN 

Gerek Ersin gerek Rıdvan, bu yaşlarında bu kadar oynama süresi alarak kendilerini herkese kabul ettirdi. Keza A milli takıma kadar yükseldiler. Ersin şu an olmasa da Rıdvan direkt A Milli Takım oyuncusu, sonuçta. Dolayısıyla, o dönem imzaladıkları kontratların benzerlerini imzalamazlar. 

Yani, sen yeni çıkmış üç aylık bir oyuncuyla iki yıl banko oynamış, A Milli olmuş oyuncuya aynı muameleyi yapamazsın. 

HÂLÂ KOPTUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM 

Ben Rıdvan'ın hâlâ ikna edilebilir olduğunu düşünüyorum. Zaten koptuysa da satılmalı. Asla 1 yılı riske atarak davranmamak lazım. Koptuğunu düşünmüyorum ama kontrat da verilmesi gerektiğini düşünüyorum. 

BU ÇOCUĞA NEDEN KONTRAT VERMİYORSUNUZ? 

Dedin ki "Rıdvan bana yetersiz; Ben Rıdvan'a bu kontratı vermeyeyim." Kontrat dediğim de, aşağı yukarı 8-9 milyon TL'lik bir sözleşme. Beş yüz bin Euro gibi bir şey yani. Kafamdaki rakamı söylüyorum...

Beş yüz bin Euro vermediğin sözleşme yerine ligde alabileceğin Rıdvan'ın muadili kim var? Mesela Kasımpaşa'dan Eren Elmalı. Ki Rıdvan Eren'den daha tecrübeli.  

Eren'e ne kadar bonservis verirsin? Minimum yani... Hadi, diyelim Turgay Ciner'in gönlünden koptu; çok çok... Dört milyon Euro filan verir. Dört milyon Euro bonservis vereceksin. Bir de maaş vereceksin. Çocuk da Kasımpaşa'dan gelip 3 milyon TL'ye imza atacak hali yok.

Yani Rıdvan'a vereceğin kontratı Eren'e vereceksin. O zaman neden bu çocuğa kontrat vermiyorsunuz?