Fırat Günayer, kendisine ait YouTube kanalında Beşiktaş'ı değerlendirirken, teknik direktör Önder Karaveli hakkında şöyle konuştu:
"Beşiktaş'ın hedefsiz kalmasının birçok sebebi var. Yalçın'dan sonra Farke ile görüştüler olmadı. Bruno geldi, gelmedi derken Önder hoca bu arada 2 maç kazandı, kupayı aldı. Bu dakikadan sonra başkan çıktı anlattı durumu. Ara dönemde oraya bir hoca bulmaktı. Bence sonraki süreci iyi yönetemedi Beşiktaş. "Seneye de olabilir" düşüncesi bence hocanın dengesini bozdu. Yetiştirici hocayken, yarışmacı hoca haline getirdi Beşiktaş hocayı. Bütün büyü gitti. Bunda herkesin hatası var. Çok daha farklı bir şekilde gidebilirdi iş. İlk kötü maçında bütün medya saldırdı hocaya. Hayatın boyunca bunlarla muhatap olmamışsın, bir anda her yerde sallıyorlar sana. O da bunu gördü ve ben riske girmiyorum dedi. 

"EMİRHAN NE OLDU?"

Ne oldu Emirhan, Serdar neden oynamıyor. Bunları oynatacak diye heyecanlandırdı hoca. Köprü olmaya geldi, tünel oldu. Oyuncular karşıya geçecekken bir anda uçurumun kenarında kaldı. Bu olmaz. 2-3 maç Alex'i yedek bırakıp, Emirhan'la kaybetse ne diyecekler? Burası anaokul mu diyecekler. Serdar oynasa da aynı olacaktı. Kendi içinde bunun kararını verdi, bu durum Beşiktaş'a zarar verdi. Önder Hoca'nın büyüsü, kupa maçında Emirhan'ı sahaya atmasıydı.

"YAŞLI HOCA PROFİLİNDE ŞU ANDA"

Elinde Rıdvan gibi olmuş bir genç var. Güven ilk harcanan isim olmuştu. Bir Emirhan daha var diye anlatıyordu hoca. Asla gençlere şans vermeyen, yaşlı hoca profilinde şu anda. Bir plan, proje falan yok. Bu moda girdiğin zaman, Beşiktaş böyle bir camia. Büyüsü kalmadı."