Üst üste gelen dört yenilgiyle birlikte  maalesef ligin   dibine demir atan Beşiktaş Basketbol Takımı, sezona -1 puan ile başlamasının da dezavantajı ile en yakın rakibinin 2 galibiyet gerisine düştü.

Takıma baktığımız zaman 2002 doğumlu Alperen Şengün oynanan 4 maçta da sahada gerek attığı sayılarla gerekse mücadelesi ile takımın en etkili ismi durumda.Diğer gençlerde elinden geldiği kadar mücadele ediyor ama eksik olan pota altını iyi kullanan bir oyuncu ve iyi bir gard. Bu iki eksik tamamlandığında şuan bulunduğu yerden uzaklaşır takım. 

Burak Bıyıktay başarılı bir hoca takımı buradan daha yukarıya da taşıyacağından hiç şüphem yok.

Yapılması gereken şey çok basit bu genç takıma  abilik yapacak bir isim bulunmalı.
Skorer gard çok önemli her sene olduğu gibi bu senede bu pozisyonda oynayan isim yetersiz dış şutları kuvvetli bir gard şart.     
 
Bir tesadüf herhalde Beşiktaş, en son 1994 – 1995 sezonunda ligin ilk dört haftasını mağlubiyetle kapatmış ve o sezon 30 maçın sadece 8’ini kazanarak ligi sondan ikinci sırada bitirmişti.
O sezon ilk galibiyetini altıncı haftada alan siyah-beyazlı takım, tarihinin en tatsız sezonlarından birini yaşamıştı.

Şu anda takımın Baş Antrenörlüğü görevinde bulunan Burak Bıyıktay, o sezon Beşiktaş kadrosundaki oyunculardan biriydi.

Şubeden sorumlu kişiler iki nokta transfer ile takımın bir anda kimyasını değiştirebilir.

  Geçtiğimiz hafta sonu  amatör branşlarda  voleybolda Vakıfbank’a 3-0 mağlup olduk. Beşiktaş Voleybol Takımı bu sonuçla ligin onuncu haftasında onuncu mağlubiyetini almış oldu.

Yenilmez armada olan  hentbol takımı şampiyonluklara ambargo koyan Beşiktaş, rakibine kendi sahasında 27-26 yenilerek dördüncü haftayı yalnızca 2 galibiyetle kapatabildi.

Kadın basketbol Çankaya Belediyesine   98-94 mağlup olmaktan kurtulamadı 

Beşiktaş, salonlarda aldığı sonuçlarla geçen  haftayı galibiyetsiz kapatmış oldu.

Futboldaki kötü gidiş amatörler de de devam ediyor. Bu kötü gidişe bir an önce dur demek lazım.Bu da bu şubelerde görev yapanların işi..