Siyah-beyazlı ekip, Başakşehir karşılaşmasının ardından zirvenin ortaklarından Trabzonspor'u konuk edecek. Bir sonraki hafta, üstünde yer alan takımlardan Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, 25. haftada da MKE Ankaragücü ile evinde oynayacak.

Siyah-beyazlı ekibin zorlu fikstürü, 26. haftada Galatasaray'a konuk olacağı derbi maçıyla tamamlanacak.

Peki ilk yarıda maçlar nasıl sonuçlanmıştı?

Beşiktaş Süper Lig’in ilk yarısının 5. ve 9. Haftaları arasında oynadığı bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. 2 maçta berabere sonuçlandı. 

Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı bu 5 maçta 7 puan kaybeden Beşiktaş, hanesine 8 puan yazdırdı.

Beşiktaş – Başakşehir

Başakşehir’in 54. dakikada Crivelli'nin attığı golle 1-0 öne geçtiği maçta Beşiktaş 67. dakikada Caner Erkin, 76. dakikada ise Adem Ljajic ile beraberlik golüne çok yaklaşmıştı. Siyah - Beyazlılar 81. dakikada Burak Yılmaz'ın Medipol Başakşehir ceza sahasında Epureanu'nun müdahalesi ile yerde kaldığı pozisyonda penaltı kazandı. Maçın hakemi Suat Arslanboğa VAR incelemesi sonrası penaltı kararı verirken topun başına geçen Burak Yılmaz 1-1'lik eşitliği sağladı.

Trabzonspor – Beşiktaş

Süper Lig’in 6. hafta mücadelesinde Trabzonspor’a konuk olan Beşiktaş , 4-1'lik skorla mağlup oldu. Beşiktaş’ın tek golünü 79. dakikada Güven Yalçın attı.

Beşiktaş – Aytemiz Alanyaspor

Süper Lig’in 7. Hafta mücadelesinde Beşiktaş konuk ettiği Anlanyaspor’u 2-0 mağlup etti. 49.dakikada Beşiktaş, N'Koudou'nun yerde kalmasıyla penaltı kazandı. Topun başına geçen Burak Yılmaz, penaltıyı gole çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 69.dakikada gelişen Beşiktaş atağında sağ kanatta topla buluşan Burak Yılmaz topu ceza sahasına ortaladı ikinci yarıda oyuna giren Diaby meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve skoru 2-0'a taşıdı.

MKE Ankaragücü – Beşiktaş

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, Ankaragücü deplasmanına gitti. Mücadele 0-0 eşitlikle son bulunca iki takım 1 puana razı oldu.

Beşiktaş – Galatasaray

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi Beşiktaş 1-0 kazandı. Maçın tek golü 69. dakikada Caner'in ortaladığı topla ön direkte buluşan Umut'un kafa vuruşuyla geldi.

duhuliye.com