Beşiktaş’ta sular durulmuyor.
Başkan Serdal Adalı yönetiminde, bugün saat 18.00’de Tüpraş Stadyumu’nda olağanüstü bir yönetim kurulu toplantısı yapılacağı öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre, Başkan Serdal Adalı’nın bu toplantıyı çağırma nedeni, 2 Kasım Pazar günü gerçekleşen mali genel kurulda yaşanan gerginlikler ve akşamında oynanan derbide Beşiktaş’ın 2-0 öne geçtiği maçta Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup olması oldu.
Maçın ardından oldukça sinirli olduğu belirtilen Adalı’nın, yönetim kuruluyla bir araya gelerek seçim kararı alma ihtimali gündeme geldi. Başkan Adalı’nın, bu adımı hem güven tazelemek hem de gyönetim kurulunda değişiklik yapmak amacıyla atabileceği konuşuluyor. Ayrıca kulisler dolaşan bilgilere göre Adalı'nın Mali Genel Kurulu tekrar yapılması yönünde bir karar alabileceği ve bunu açıklayabileceği konuşuluyor.
Beşiktaş camiasında gözler, saat 18.00’de başlayacak kritik toplantıya çevrildi.
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (66)
Burda yazanları anlamıyorum her gelen başkana atıp tutuyorlar. Daha şeçildiği gün başlıyorlar. 1 hafta sonra istifa yazıları 1 ay sonra yeni başkan istekleri. Başkan daha geleli 6 ay olmadı. Öncekiler kaçıp gitti. Bırakalımda bir takımı yönetmeye başlasınlar geldiğinden beri topçu gönderiyor ama daha bitiremedi. 6 ayda bir başkan mı değişir. Antrenörü sahada uğraşıyor kendisi masada ancak sihirli değnek kimsede yok okus pokus herşey düzelsin takım şampiyon olsun. Geldi elinde neredeyse 40 topçu vardı gönder gönder bitmiyor. Aldıklarıda az çok takıma alışmaya başladı çokda kötü değiller. olur 1 tane çürük elma olda bu ortamda Abdurahman çelebi. Bu yılın sonunu bir bekleyin Bakalım mevlam ne eyler eylerse güzel eyler.
ORTADA GÜVEN TAZELENECEK BİR DURUM YOK ÇÜNKÜ BU YÖNETİM VE TEKNİK EKİP O GÜVENİ ÇOKTAN YİTİRMİŞTİR BU NEDENLE HAVANDA SU DÖVMENİN ALEMİ YOK BU SAATTEN SONRA BEŞİKTAŞ'IN BOŞA HARCAYACAK NE ZAMANI NE DE PARASI VARDIR
Hatırlarmısınız buradan yazmıştık.Fikret Orman olmalı diye .Olmuyorsa Hüseyinle devam edilmeli idi defalarca yazdık .Kongre üyeleri yine yanlış tercih yaptı dedik.Her gelen yönetim öncekine verip veriştiriyor kendisi daha kötüsünü yapıyor. Hesap veren yok.İstedikleri transferleri yapmak için 2-4 yıl takım çalıştırmamış hocaları yüksek kontratla getir. Onlar da giderken nasıl olsa bol sıfırlı tazminat için ses çıkarmıyor. Sonuç aynı bu kafa devam ettiği sürece 100 yıl daha böyle olur.Çözüm işi bilen samimi bir yönetim ve teknik ekip
En doğrusu olur. Sn Başkan ancak transfer komitesi başkanı olabilir.
Yorumlari okuyorum. Siz ne cekiyorsunuz? Neyin aklindasiniz? Biri diyor Adali gitsin butun babalar gelsin. Adam gibi adam alsin diyor. Digeri Fikret Orman diyor. Digeri Yucel diyor. Digeri kulup satilsin diyor. Adali giderse yine kaosa gireriz. Kulup yonetmek oyuncu alip satmak degildir. Baskanimiz Adali. Hocamiz Sergen. Kaptanimiz Orkun. Kendinize gelin millet. Besiktasta en buyuk sorun istikrar. Gorun bunu artik
@Kara Kartal Beşiktaşın fiyasko başkan, sorumsuz Teknik direktör bozuntusu ile kaybedecek 1 saniyesi bile yok!
Acilen seçim kararı alınsın. Serdal Adalı aday olmasın.
Atçı bir kalemde 80 milyon Euro vurdu nasılsa gidersede malı goturdu zaten
@Garo evladım siz dangalak mısınız? adamin şahsi serveti zaten 1 milyar dolar.
Seba'nın sıfır borç ile devrettiği kasa bugün 17.7 milyar lira, her gelen başkan tokatlayıp borçları katlayarak gitti, Serdal da borç arttırma yetkisi istiyor. Bu kadar borcu döndürebilecek gelir yok. Yerli başkan dönemi kapanıyor bundan sonra futbol a.ş. ya satılır ya da iflas verip kapanır.
Söyledik size taylan abraham vs boş transferler bi de üstüne egolu sergen olmaz arkadaş olmaz
Tarihin en başarısız başkanı girdiğimiz her yerden eleniyoruz
Ben de sürekli başkan ve yönetim kurulu değişmesinin hiçbir başarı getirmeyeceğine inanıyorum. Şimdi Beşiktaş -FB maçının başa saralım. Maç başladı 2-0 öndeyiz, FB sahada yaptığı takım ve bireysel hatalarla moral olarak çökmüş, oyunun bütün kontrolü bizde, takım her bölgede güvenli bir oyun oynuyor. 26. dakika geldiğinde Kaptan Orkun, rakibi Alvarez'e hafif bir müdahalede bulunuyor, çift dalmıyor, hadi hakem kötü niyetinden sarı kartla cezalandırıyor. Biz bu senaryonun devamında 3'ü veya 4'ü bulabilir miydik? Fanatik FB taraftarına bile sor Evet der. Ama olaylar tam tersine gelişti , Orkun bir anlık refleksine kurban giderek, Alvarez'in baldına sert tekmeyi yapıştırdı. Hakem önce sarı gösterdi, ama eminim ben ve benim gibi maçı TV'den izleyen yüz binlerce Beşiktaş taraftarı VAR'ın hakemi çağıracağını ve bu kartın kırmızı olacağını biliyordu. Şimdi Orkun'un bir anlık yapmış olduğu bu sorumsuz hareket için başkan ve yönetimi mi değiştirelim? Peki, seçim yaptık , yeni bir başkan ve yönetim kurulu geldi. Sahada çok önemli bir maçta skor olarak öndeyiz, bu sefer Ndidi veya Abraham kendini tutamadı rakibe çift daldı kırmızıyı gördü. Yine mi seçime gideceğiz?
Ben anlamıyorum kulübün satılmasında ne gibi bir sakınca var acaba Abramoviç Chelsea yi aldı bir yerlere getirdi sonra bıraktı adamlar hem şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu hem dünya şampiyonasını kazandılar adam aldığı zaman chelsea nin esamesi okunmuyordu takımı aldı bir yerlere getirdi bıraktığı zamanda takım batmadı aksine başarıları devam etti. Satıldığı zaman takım bundan daha kötü durumda olamaz zaten bunu niye anlamıyorlar
Seçim kararı alınsın ve sayın DALTABAN adaylardan biri olsun..
Secim olucak ve derhal Yönetime Babalar gececek…..Camianin bütün önde gelenlerini görmek istiyorum
Mert günok Sergen ikisi birlikte gidecek.. Mert i bu takıma Sergen gt getirmiş.. Adam 5 yıldır bitirdi takımı
Yeniceri gibi taraftarlar var kazan kaldir cuk baskan degistit cuk hoca degistir cülus bahsisimi verecekler sizlere
Derhal seçim derhal!! kulübü Fikret Orman , fuubolu ve oyuncuları Erdal Torunoğulları toparlar.
İnşallah seçim olur da şu Adalı dan kurtuluruz ve artık şu kulübün başkanlığına gerçekten adam olan sözlerinin arkasında duran ve tutan kulübü iyi yönetecek bir başkan gelsin yılların hasreti oldu bu artık
Düne kadar hepiniz Fikret Ormana küfrediyordunuz şimdi herkes Orman diyor boş laflar Orman salakmı bu kargaşanın içine girsin.
Beşiktaş satılsın diyen satılmıştır ,onuru haysiyeti yoktur..
yönetimde tuhaf tuhaf isimler var, baskan dahil. araştırın bakalım o şahıslar ellerindeki sermayeye nasil sahip olmuşlar. hepsi mafya ve kara para. durum böyle olunca ne bekliyorsunuz ki. kimin ne yaptığı belli degil. sözde bellili bir makamlari var ama ne yapiyorlar? serkan recbere bakiyorum adam maçta kulübede oturuyor. peki görevi ne ordaki ve bize anlatilan görevi ne? yillardan beri aynisi. parayi basan yönetime giriyor. olacak is degil.
Adali istifa!!! yanina sergeni ve vitaminsiz orkunu da al giderken
defol git kumarbaz! al kumarbaz hocanida gittigin yere
Yahu taraftar olarak bir garibiz. Ne istifası. Klüp olarak TD değişikliğine alıştık şimdide zırt pırt başkan mi değiştireceğiz. Bu taraftarın isteği akıl alır gibi değil. Tmm başkan başarısız ve birçok sözünü yerine getirmedi. Ancak devamlı başkan değiştirmek çözüm değil
Sergen hala orada misin? Adali hala orada misin?
Satın klübü.Akreplerin,çıyanların eline bırakacağına satılsın
Tek çare zengin yatırımcıya satılmaşı yoksa başka türlü rakipler ile bit denge kurulamaz
Lütfen rica ediyorum bizleri üzdügünüz yeter göreve geldiniz yapamadımız istifa edin yapabilecekler gelsin
Sergenin. Gönderildiğini Duymak istiyorum
Abraham hocayı da başkanıda yiyecek derken orkunda ateşe benzin döktü.
Adalı anladi para lazım kaçacak gibi duruyor okadar ödeme var maç ta kazanmıyor takım neyle ödenecek maaşlar
Lütfen istifa edin 8 maç sonunda havlu atabiliriz diyen hocayı gönderseydiniz son 3 maçı kazanırdık.havluyuda biz değil hoca atardı.
5 kere aday oldun 5. De seçildin nedir bu ısrar yapamadın git artık Matruşka
Hemen istifa etsinler giderkende teknik direktöründen futbolcusuna malzemecisinden aşçısına herkesi götürsünler bu takımın her yönüyle sıfırdan başlaması lazım hatta mümkünse yabancı zengin bir iş adamına satılsın
Katarlılara satılsın futbol takımı bitsin bu eziyet!
Bunlarda başkan olmak için kirk yalan dolan başkan olunca kaçarlar biraksaydin hüseyin yücel devam ederdi ne diyekivuriyorsunuz
1 yılda yarattığı borcu kapatıp yanına sergeni'de alıp gitsin. Serdar zaten bundan daha fazla puan toplar en azından saçma egosu yok. zaten takımı kendi haline bıraksan 2 renkliyi de yenerdi.
Bu toplantıdan hiçbir karar çıkmaz. Herkes Beşiktaş'ın zamana ihtiyacı olduğunu biliyor. Bu toplantının amacı bunu bilmeyen heyecanlı taraftarların gazını almak...
Böyle bir karar alabilecek olsalar kongrede ibra oylamasını oldu bitti şekline getirmeye çalışmazlardı. Hem derbi maç gününe mali kongre koy hem de ibra ve bütçe oylamasını millet derbi maçına yetişecek sayı azalacak diye onca konuşmacının ardına ekle. Eğer seçime gideceğiz diye bir karar alırlarsa gerçekten şaşırırım. Daha önce de dediğim gibi çay kahve içerler, bize zaman lazım derler vs. Sahi bu yönetim kurulundaki arkadaşlar ne görev yaparlar ? Daha önce hiç toplantı yaptılar mı ? Transferlerde onayları oldu mu ? Futboldan anlayan birileri var mı kurulda ? Basın sözcüleri kim ? Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ne gibi katkı sağlamışlar kulüp için neler yapmışlar seçildiklerinden beridir ? Ben bu soruların cevabını gerçekten merak ediyorum.
"Basra harâb olduktan sonra ne fayda!" diye bir söz vardır. Bir de bu sözün güncellenmiş degisik bir versiyonu vardır: "Doktor bu saatten sonra ne yerse yesin demiş!" diye... Planlayamicaksaniz, yapamiycaksaniz, beceremiycekseniz niye geliyorsunuz ya!! Verdiğiniz sözlerin arkasında duramiycaksaniz niye geliyorsunuz efendiler!!! Bu kadar tatlı mı bu koltuk yaa!!! Bu koltuk bu kadar tatlı çünkü BEŞİKTAŞ BÜYÜK! Vazgecemiyorsunuz o koltuktan! Ama büyük koltuklar büyük adamlar ister! O yuzden Beşiktaşa başkan olma hayali kuranlara sesleniyorum buyüduyseniz aday olun!!!
Yok arkadaş sanki Serdar Adalı gidince iyi biri mi gelecek tek kurtuluş tüzük değişikliği yapıp kulübü yabancı sermayeye satmak. Abramoviç mesela. Yada Katar merkezli bir milyardere. Avrupa'da bunun çok fazla örneği var renklilerle ara çok açıldı. Kulübü profosyonellerin yönetmesi lazım artık. Bu borç yoksa ödenmez.
Istifa et, berbat transferler hemde en kotu transfer donememiz son yillarin. Ahmet Nur Cebi doneminde bile bukadar silik gecmemisti. Acil secim almak en mantiklisi olur. Aday olup olmamak Adalinin elinde. Ama su an ki yonetimiz cok gucsuz
Sergeni gönderecekler... Olması gerektiği gibi.
Bir kere de şu çok bilmiş taraftarı dinleme başkan ters köşe yap getir Fatih hocayı! Başka kurtuluş yok! Sanki bu ülkede düzgün adam var kimseyi beğenmiyor bu taraftar herkese bir bok atar bir eksiğini bulur! Kend oyuncularını ıslıklaya ıslıklaya oyuncı bırakmadı, gönderdik lerinize doymadınız şimdi de Orkun gitsin hepiniz gidin bence maç izlemeyin
Milletin gazını almak için he babam he