Teknik direktör Şenol Güneş’in, Sırbistan formasıyla 3 günde 2 gol atan 27 yaşındaki futbolcuyu ‘kurtarıcı’ olarak belirlediği ve Ankaragücü karşılaşmasıyla birlikte Kartal’ı da çıkışa geçiren isim olmasını beklediği öğrenildi.

Kara Kartal’ın Boşnak asıllı Sırp yıldızı Adem Ljajic, milli takımında ortaya koyduğu başarılı performansla göz kamaştırdı. UEFA Uluslar Ligi’nde C Ligi 4. grup maçında 3 günde 2 karşılaşmaya çıkan 27 yaşındaki 10 numara, geçen hafta 2-1 yendikleri Karadağ’ı, önceki gün de 4-1’lik skorla devirdikleri Litvanya’yı boş geçmedi. Karadağ’a açılış sayısını atan, Litvanya karşısında takımının 4. golünü kaydeden Adem, konuk ekip kalecisi Ernestas Setkus’u şık bir aşırtma golüyle avlamayı başardı.

9 maça çıkmıştı

Tecrübeli orta saha oyuncusunun milli takımında ortaya koyduğu performans, Beşiktaş’ta sevinç yarattı. Sezon başında İtalya Serie A ekibi Torino’dan satın alma opsiyonlu olarak kiralanan Ljajic, Kara Kartal’da 6’sı ilk 11’de olmak üzere 9 karşılaşmaya çıkıp sadece 1 asist yapabilmişti. Son dönemde üst üste alınan kötü sonuçlar sebebiyle kulüpteki geleceği tartışılan teknik direktör Şenol Güneş’in, krizden çıkış için Adem Ljajic’e güvendiği öğrenildi.

2 idmanla Ankara'ya...

Bugün takıma katılacak olan yıldız futbolcu, saat 14.00’te gerçekleştirilecek basın kapalı idmanda yer alacak. Milli takım kampından hazır ve formda dönecek olan Ljajic’in, Ankaragücü karşılaşmasına 2 idmanla hazırlanması bekleniyor. Başarılı futbolcunun, cumartesi günü Ankara’da oynanacak karşılaşmada ilk 11’de görev alması planlanıyor.

Haber Kaynağı: Fanatik