Vakfın Maslak’taki merkezinde yapılan toplantıda Dursun Özbek’in ayrılışının ardından bugünki seçime tek aday olarak giren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yeni Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı oldu.

Fikret Orman'ın 18 takımın 17'sinden oy aldığı Fenerbahçe'nin ise çekimser oy kullandı.

İşte Fikret Orman'ın ilk açıklamaları:

-HAYIRLISI OLSUN-

"Hayırlısı olsun, çok değerli iki tane başkanımla beraber yeni bir göreve soyunduk. ELimizden geldiği kadar Türk sporuna hizmet etmeye çalışacağız. Kendi programımızı ortaya koyacağız. Sonra iş planımızı açıklarız. Daha şimdi seçildik. Önçe bir konuşup tartışalım. Bizim ekip olarak bir şeyler yapmamız lazım. Tartıştıktan sonra hep birlikte açıklama yaparız"

-ÖNÜMÜZE BAKMAK LAZIM-

Sadece Fenerbahçe'nin oylamada çekimse oy kullanması üzerine konuşan Fikret Orman; "Hayırlısı olsun. Başkanlarla görüştüm. Beni arayanlar oldu. Genel itibariyle benim başkanlığımla alakalı destek oldular. Onlara teşekkür ederim. Türk sporunda neler yapabilirize bakmak lazım. Önümüze bakmak lazım. Hiçbirimizin kişisel bir güç beklentisi yok. Hep beraber Türk futbolunu nerelere getirebilirizi tartışacağız. Bilgi sahibiyiz, fikirlermiz var"

-KALICI BİR KADRO...-

"Daha kalıcı bir kadro oluşturmamız lazım. Politize olmayan bir kadro bir personel yapısı ortaya koymamız lazım. Zaman kaybına gerek yok. Süreklilik lazım."

Haber Kaynağı: HABER1903