TRT Spor'a konuşan Kartal, "Süper Lig'de düşme uygulanacak olması adaletsiz bir karar oldu bence. Adil koşullarda bir lig oynanmayacak. Benim açımdan bir sıkıntı yok, biz rahatız ama iyi giderken durmak zorunda olan takımlar oldu" dedi.

"Oyuncularımızda bir problem yok"

Rizespor'da koronavirüs vakası olmadığını söyleyen Kartal, "Oyuncularımızda bir problem yok. Bizde problem yok, bir problem yaşayacağımızı sanmıyorum. Rizespor olarak daha iyi bir yere gideriz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"5 tane kuvvetli oyuncusu olmayan..."

5 oyuncu değişikliği ile ilgili alınan kararı değerlendiren Rizespor Başkanı Kartal, "Bizde sıkıntı yok ama sıkıntılı olan kulüpler çok. 5 oyuncu değiştirmeyi de bilmiyorum iyiye mi yormak lazım. 5 tane kuvvetli oyuncusu olmayan, sporcusu gerileyen, sporcusunda problemli takımlar da var" şeklinde konuştu.

"Adil olmayacak"

Bu sezonun adil bir şekilde tamamlanmayacağını ifade eden Kartal, "Bu lig bir şekilde tamamlanacak ama şampiyon adil bir şekilde mi belirlenecek? Hayır. Düşenler adil şekilde mi belirlenecek? O da hayır. Bizim Rizespor olarak problem yaşayacağımızı düşünmüyorum ben" diyerek sözlerini noktaladı.