Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, küme düşme kararının kaldırılmasının ardından açıklamalarda bulundu.Süper Lig’de yola devam ettikleri için mutlu olduğunu söyleyen Berna Gözbaşı “Bütün kulüp başkanlarına teşekkür ederim. Özellikle ben, zor bir dönemde kulübü aldım, mücadele ettik ama başaramadık. 10 yıllık bir başkan gibi, pandemi döneminde olmayacak şeyleri gördüm.” dedi.

Berna Gözbaşı ayrıca “Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanımıza ve TFF Başkanımıza teşekkür ederim. Süper Lig’de emin adımlarla devam edeceğiz. Göreve devam edeceğim. Yaşadığım zorlukları da ortadan kaldıracağım. Bu yaşadığımız olayları, bir kez daha yaşatmayacak sistemi kuracağım. Zorlu olacak ama bir daha Kayserispor bu günleri görmeyecek.” diye konuştu.

Adil Gevrek: ‘Malatya’da çifte bayram yaşıyoruz’

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, küme düşmenin kaldırılmasının ardından Süper Lig’de devam edecekleri için mutlu olduklarını açıkladı.Adil Gevrek yaptığı açıklamada “Malatya olarak çok mutluyuz. Küme düştük, bizim de hatalarımız var ama pandeminin de çok etkisi oldu. Malatyaspor çok zorluklar çektik. Bütün kulüpler, düşenlere sahip çıktı. Bu çok önemliydi. 21 takım daha hayırlı olacak.” dedi.

Açıklamalarına devam eden Adil Gevrek “Çifte bayram yaşıyoruz. Bundan sonra Malatyaspor için daha hayırlı işler yapacağız. Hatalarımızdan ders alacağız. Malatya’yı hak ettiği yere taşıyacağız. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanımıza ve sayın Malatyalı siyasilere çok teşekkür ederim, çok büyük emekleri var, çok uğraştılar.” diye konuştu.

“YAYIN GELİRİ AZALACAK AMA…”

21 takımla oynanacak ligin ardından yayın gelirlerinin azalacağını söyleyen Adil Gevrek “Yayın gelirlerinde azalma olacak. Bunu daha farklı bir duruma çevirebiliriz. Kulüpler Birliği olarak beraber çalışırsak, bu gelirleri arttırabiliriz. Çalışırsak yaparız.” dedi.

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert tarihi küme düşme kararı sonrası bütün kulüplere teşekkür etti

Süper Lig'de 2019-20 sezonunda geçerli olmak üzere küme düşme kaldırıldı ve gelecek sezon başlanması planlanan yeni yabancı kuralı 1 sene ertelendi. Tarihi karar sonrası kümede kalma sevinci yaşayan Ankaragücü'nde Başkan Fatih Mert konuştu.

Tüm kulüp başkanlarına teşekkür eden Fatih Mert, "Buradan tüm kulüp başkanlarına teşekkür ediyorum. Kulüp başkanlarımız duyarlı davrandı, 'Bana ne'cilik yapmadılar." dedi.

Sezon sonu sözleşmesi sona eren teknik direktör İbrahim Üzülmez ile ilgili olarak konuşan Mert, "Hocamız İbrahim Üzülmez ile anlaşmamız sezon sonuna kadardı, ligde kalmamız durumunda bir opsiyonumuz vardı. Bugünden itibaren değerlendirmeye başlayacağız." ifadelerini kullandı.

Son olarak Mert, "Bütün kulüplerimiz ortak bir kararla bu sonucun çıkmasına katkıda bulundu. Bugün de TFF'nin ve Spor Bakanımızın yaptığı toplantıyla bu karar çıktı. Kulüplerimize, Bakanlığımıza, federasyonumuza teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Duhuliye