Belçika'da, Zulte Waregem takımında kiralık olarak forma giyen Cyle Larin performansıyla göz dolduruyor. Kanadalı futbolcu bu sezon ve geleceğine dair konuştu.

Beşiktaş'ın sezon başında Belçika'nın Zulte Waregem takımına kiralanan Cyle Larin, Belçika ekibinde adeta yeniden doğdu. Başarılı bir performans sergileyen Cyle Larin, ülke basınına yaptığı açıklamada Zulte Waregem'de çok mutlu olduğunu söyledi.

Cyle Larin ülke basınına yaptığı açıklamada, "İlk dönemlerde uyum süreci yaşadım ama takım arkadaşlarım ve hocam bana çok yardımcı oldu. Performansım da bu sayede yükseldi. Zulte Waregem'de mutluyum, kendimi iyi hissediyorum." dedi.

YUKARILARI HEDEFLİYORUZ
Cyle Larin, "Kendi performansımın da yükseldiğini görebiliyorum. Daha iyi olmak için çok çalışıyorum. Ligde hedefimiz tabi ki üst sıralar ve en iyi derecede bitirmek istiyoruz. Ben de kendi açımdan elimden geleni yapıyorum. Gol sayısı bakımından kendime bir hedef belirlemedim. Takımım için elimden geleni yapıyorum ve bazen farklı pozisyonlarda oynasam bile en iyi katkıyı sunmaya çalışıyorum." dedi.

Cyle Larin Zulte Waregem'de kaç gol attı?
Cyle Larin, Zulte Waregem formasıyla Belçika Ligi'nde 10 maçta 4 gol attı ve 6 asist yaptı. Kanadalı futbolcu tüm kulvarlarda 11 maçta 5 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Futbol Arena