Hayri Ülgen'in açıklamaları şöyle:

"SERGEN HOCA VE OYUNCULAR SORUMLULUK ALDI"

"Bir kere Sergen hoca ve oyuncuları tebrik etmek lazım. Şampiyonlar Ligi'nde bildiğiniz gibi sıkıntılı bir süreçten geçiyorlar. Sporting'e de kendi sahasında yenilmesi, takımı olumsuz şekilde etkilemişti. Ancak Sergen hoca ve futbolcular, o kadar iyi bir sorumluluk aldı ki, Beşiktaş'ın şanına yakışır bir şekilde Galatasaray karşısında müthiş bir top oynadılar, 2-1 kazandılar. Gerçekten de böyle maçları oynamak zordur. Ağır bir yenilgiden sonra Avrupa'da aldığı sonuçlarla moralli bir takıma karşı oynamak zordu. Ama Beşiktaş bunu başardı."

"ERSİN YAKIN ZAMANDA MİLLİ TAKIMIN DA KALECİSİ OLACAK"

"Ersin hatalı goller yedikten sonra verdiği röportajlarda hep şunu dedim: Bu Ersin'e sahip çıkalım, ileride çok iyi bir kaleci olacak. Ve bunda da haklı çıktım. O zaman eleştirenlere şunu söylüyorum: Neden Ersin'i bu kadar iyi bir maç çıkarmasına rağmen alkışlamadınız? Bunu da konuşun. Biz Türkiye'de hemen bir kaleciyi, hemen bir gencimizi elden çıkarmak istiyoruz. Hayır. Göreceksiniz yakın zamanda milli takımın da eldiveni olacaktır. Bunu bir kenara koyalım."

"LARIN BİRAZ DAHA KENDİNİ GELİŞTİRİRSE..."

"Larin de hep söylüyorum çok iyi bir oyuncu. Biraz eksiklikleri var. Ama eğer bunları giderirse Larin Avrupa standartlarında bir futbolcu. Galatasaray'a attığı 2 gole baktığınızda golü kokladığını, iyi bir santrfor olduğunu herkes gördü. Larin kalıp biraz daha kendini geliştirirse hem Beşiktaş'a para kazandırır hem de çok daha iyi bir lige transfer olabilir." 

"HATAY BU LİGİN EN İYİ FUTBOL OYNAYAN TAKIMLARINDAN BİRİ"

"Hatay ve Sporting maçları çok önemli. Hatay bu ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Bunu herkes biliyor. Deplasmanda da olsa ben Beşiktaş'ın Beşiktaş gibi oynadıktan sonra bu maçı da kazanır. Sporting maçına gelince... Beşiktaş buradaki yenilginin, sıkıntısını, oradan alacağı bir galibiyetle geride bırakabilir. Belki Avrupa'dan eleneceğiz ama oradaki bir galibiyet Beşiktaş'a ilaç gibi gelecektir."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ