Beşiktaş'ta saha içinde işler düzelmeye başlarken, saha dışında da yönetimin çözmesi beklenen konuların başında Cyle Larin geliyor.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kanadalı futbolcu için siyah beyazlıların gündeminde 3 konunun yer aldığı öğrenildi. Kartal öncelikle tecrübeli golcüyü bedelsiz olarak yollamak istemiyor. Ancak Larin'in istediği rakamla yönetimin önerdiği rakam arasında fark bulunuyor. Beşiktaş ilk olarak Larin'in istedikleri rakama "Evet" demesini bekliyor. Ancak serbest kalacak olması nedeniyle Larin bu fikre yanaşmıyor.

Beşiktaş eğer sözleşme yenilemeya yanaşmazsa, yine de Larin'den faydalanabilmek adına yıldız golcüyü devre arasında takasla başka bir takıma yollamak istiyor. Bu konuda da özellikle İngiliz basınında Cenk Tosun ile takaslanabileceği konuşuluyor. Sadece Cenk değil, farklı isimlerinde bu noktada gündeme gelebileceği konuşuluyor.

3. seçenek ise Beşiktaş, Larin konusunda fiyat yükseltmeyip oyuncunun diğer kulüplerle görüşmesine müsaade ederek beklediği rakamı alamamasının ardından harekete geçmek. Zira Kanada Milli Takımı'nın dışında Şampiyonlar Ligi'nde beklentilerin çok altında kalan bu futbolcunun, Avrupa'daki piyasasının çok yüksek olması beklenmiyor.

Duhuliye.com