Öte yandan Beşiktaş ile uzun süredir sözleşme imzalamayan Cyle Larin’in planı suya düştü!

Sabah gazetesinin haberine göre; Beşiktaş'ın yıldızı Pjanic ülkesi Bosna'dan dönerken, teknik direktör Önder Karaveli ise zorlu karşılaşmanın kadrosunda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. Öte yandan Siyah-Beyazlılar ile uzun süredir sözleşme imzalamayan Cyle Larin'in planı suya düştü.

Altay maçının ardından takıma verilen iki günlük arada izin alarak ülkesi Bosna Hersek'e giden Miralem Pjanic, önceki akşam İstanbul'a döndü. Dün de tesislere gelen 31 yaşındaki futbolcu salonda çalıştı. Tedavi süreci devam eden yıldız orta saha, Sivas maçında görev alamayacak. Pjanic'i Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak olan Galatasaray derbisine yetiştirmek için çaba harcanıyor.

LARIN'IN PLANI SUYA DÜŞTÜ

Bu arada Beşiktaş ile 4 sezonluk kontratının sonuna doğru yaklaşan Cyle Larin ile 7 aydır yapılan sözleşme yenileme görüşmelerinden henüz sonuç alınmış değil...

Siyah-Beyazlılar'ın kendisine önerdiği ücreti az bulan 26 yaşındaki oyuncu, İngiltere Premier Lig'den hayalini kurduğu teklifleri alamazken, kendisiyle Championship'ten iki kulüp ilgileniyor.

2.5 MİLYON EURO İSTİYOR

Yönetimin 100 bin Euro maaş artışıyla 1 milyon 750 bin Euro'dan 3 yıllık yeni kontrat önerdiği Larin, 2.5 milyon Euro'dan kapı açarak takımdaki arkadaşlarından verdiği örneklerle aynı seviyede maaş talebinde bulunmuştu.

Ancak bu sezonki performansı yeterli olmayan Kanadalı oyuncuya yapılan teklifte geri adım atmayan Siyah-Beyazlılar, tavrını bir kez daha net bir şekilde ortaya koydu.

Kaynak: Sabah