"BENİM HOŞUMA GİDER"

Önder hoca üçlü sistemi denedi. Bir antrenör olarak bunları denemesi benim hoşuma gider. Katardaki maçta da son bölümde bu sistemle oynadı. burda en büyük farkı yaratan Emirhan, Güven ve Batshuayi'nin önde olmasıydı. Batshuayi ve Güven stoperlerin sevmediği oyunculardır, ikisi de çok hareketli oyuncu. Arkada da hem yetenekli hem de hırslı ve hızlı bir oyuncu Emirhan vardı.

"DAHA ÖZGÜVENLİSİ YOK"

Ligimizde Emirhan gibi özgüvenli bir genç oyuncu yok. Her oyuncuda bu rahatlık olmaz. Bunu veremezsin oyuncuya bu doğuştan gelir, bazı oyuncular böyle soğukkanlı olurlar. Bana göre maçı izleyen, özellikle statta olan bütün Beşiktaş taraftarları Emirhan'a top gelmesini istemişlerdir aşırı özgüvenli bir oyuncu.

"EMİRHAN'I BOĞMAYALIM"

Ama kazanırken oyuncuyu kaybetmeyelim Emirhan'ı boğmayalım, henüz eksikleri var. Türkiye'deki en büyük eksiklik genç oyuncu gelişiminin kötü olması genç oyuncuyla birlikte antrenör gelişimimiz de kötü. İkisi de kötü olduğu için sıkıntı yaşıyoruz. Emirhan A takım oyuncusu ama eksikleri var mutlaka kendini geliştirmesi lazım.

"CİDDİ SIKINTI YAŞADI"

Beşiktaş üçlü oyunda iyi pozsiyonlar buldu ama finali yapamadı. Beşiktaş için şunu söyleyebiliirm sezon başından beri, sakatlık ve rahatsızlıklardan dolayı ciddi sıkıntı yaşadı.

"ERSİN'İN YAN TOP ZAAFİYETİ"

Ersin'in yan toplardaki zaafiyeti, takımın bir çok pozisyona girmesine rağmen posizyonları gole çevirememesi bununla birlikte verdiği pozisyonlarda da kolay gol yemesi Beşiktaş adına sıkıntılıydı. Takım oyun dengesizliği yaşadı. İlk haftalardaki saha içi enerjisi son haftalardaki gibi yüksek değildi.

A Spor