Atakaş Hatayspor'da başkanvekili Mustafa Özat; Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. 

Özat; geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında oynanan Beşiktaş-Hatayspor maçı öncesinde Sergen Yalçın'ın Ömer Erdoğan hakkında yaptığı açıklamanın yanlış olduğunu söyledi. 

Mustafa Özat, "Geçen yıl Beşiktaş-Hatayspor maçında yaşananlar orada kaldı. Çok kısaca kimseyi suçlamadan bir tespit yapmak istiyorum. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın camiasını kenetlemek amacıyla bir davranışta bulundu. Ömer Erdoğan'a sorulan bir soru vardı. Siz de bana soracaksınız; 'Amacımız kazanmak' diyeceğim... Geçen yıl Sergen Yalçın bence yanlış yaptı. Sergen Yalçın'ın da bundan ders aldığını düşünüyorum. Sergen Yalçın'ın Ömer Erdoğan'ı hedef alması yanlıştı." dedi ve ekledi:

'Hak eden kazansın'
"Beşiktaş'ı bu hafta hoşgörü içerisinde ağırlamak istiyoruz. Hakem kararlarının ön plana çıkmadığı, hak edenin kazanacağı bir maç olsun. Güzel bir karşılaşma olmasını diliyorum. İnşallah hafta sonunda oynayacağımız Beşiktaş maçı istediğimiz gibi sonuçlanır. Beşiktaşlı yöneticiler ile yemek organizasyonun olup olmayacağı henüz belli değil. Beşiktaş yönetiminde çok değerli isimler var. Kendilerini Hatay'da ağırlamak isteriz."

Kaynak: Ajansspor