Duhuliye.com'dan dün de sizlere aktardığımız üzere eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile mevcut Beşiktaş yönetimi arasındaki polemik, başkan Ahmet Nur Çebi'nin dün yaptığı "Mazbatayı aldığımız günden bu yana geçen 5 aylık süreçte, Kulübümüzün tüm gelirleri temlik altında olmasına ve her gün geçmişten gelen ödemelerin karşımıza çıkmasına karşın personelimize kendileri ile beraber çalıştığımız süre içerisindeki tüm ödemelerimizi yaptık. Kulübümüzün çatısı altında, özveri içerisinde görev yapan personellerimizin, geçmişte görev yapmış olan yönetim kurulunun döneminden kalan alacakları bulunuyor." açıklamasıyla başladı.

Bu sözler üzerine sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, açıklayacağını söylediği prim olayına açıklık getirerek yöneticiliği zamanında takımdan bir fazla prim alan yöneticinin Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi olduğunu açıkladı.

Mahmutyazıcıoğlu; konu ile ilgili kulüpte halen görevli bulunan Futbol Direktörü Ali Naibi'yi de şahit göstererek, elinde iddialarına dair belgelerin bulunduğunu, Ali Naibi'ye çift prim yazdırıp, tekini masrafları için kendine aldığını iddia etti.

İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun gündem değiştirecek paylaşımları:

Duhuliye.com