Beşiktaş, Süper Lig'in 41. haftasında evinde Karagümrük'e 2-1 mağlup oldu. Galatasaray'ın da Denizlispor'u 4-1 mağlup etmesinin ardından iki takım son haftaya 81 puanla girdi.

İŞTE İHTİMALLER

Beşiktaş ile Galatasaray'ın ikili averajı eşit olduğu için lig sonunda puan eşitliği halinde genel averaja bakılacak. Şu anda Beşiktaş, Galatasaray'dan 2 golle önde bulunuyor. Averajın eşitlenmesi halinde ise en fazla gol atan takım şampiyon olacak. Bu alanda da Beşiktaş 87'ye 77 üstün.

YENİ MALATYASPOR MAÇI KRİTİK

Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor ile oynayacağı mücadele ise kritik bir önem taşıyor. Zira Galatasaray'ın sadece kazanması değil, Beşiktaş'ın Göztepe'yi yenmesi halinde genel averajda da Kartal'ı geçmesi gerek.

Örnek olarak; Beşiktaş'ın Göztepe'yi 1-0 mağlup etmesi halinde Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'u 4 farklı mağlup etmesi lazım.

YENİ MALATYASPOR SON 9 MAÇTA TOPARLANDI

İrfan Buz'un göreve gelmesiyle toparlanan Yeni Malatyaspor, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla ligde kalmayı garantiledi. Malatya, son 9 maçta savunma anlamında da başarılı işler ortaya koyarken bu süreçte 5 gol yedi. Doğu ekibinin bu maçlarda birden fazla gol yemediğinin de altını çizelim. 

Duhuliye.com / ÖZEL HABER