Sergen Yalçın geldiği ilk günden bu yana uzun boylu, topu önde tutacak, sırtını rakip defansa yaslayıp pas bağlantısı olabilecek bir forvet oyuncusu arıyor… sezon başında da görüşmeler yapılan Mandzukic’le bir kez daha masaya oturuldu. Hatta Sergen Yalçın, Hırvat oyuncuyla birebir bir de görüşme yapma imkanı buldu.

Mandzukic, Beşiktaş’a gelmeye hevesli. Türk futbolunu, Türk taraftarlarını biliyor. İstanbul’u da tanıyor. Ancak 35 yaşına giren Manjo lakaplı Hırvat golcü son büyük sözleşmesine imza atacağı için mümkün olan en yüksek rakam ve uzun süreli sözleşme üzerinde duruyor.

Kendi başarısına değil, takımın başarısına endeksli bir sözleşme ve 1.5 yıllık sözleşmeye sıcak bakmıyor. Beşiktaş’ın tüm teklifinin takımın başarısına endeksli olmasından rahatsız oluyor.  En azından 2.5 yıllık bir sözleşme ve artı 1 yıllık da opsiyon istiyor.

Bu arada İspanyol Marca gazetesi Mario Mandzukic’in 6 ay opsiyonu kabul ederse Atletico Madrid’le 1.5 yıllık sözleşme imzalayabileceğini yazdı. Inter ise Mandzukic ile sözleşme imzalama teklifini reddetti.

Kaynak: Fotospor