Krasnodar forması giyen Manuel Fernandes, Trabzonspor ile oynadıkları maçın ardından eski takımı Beşiktaş hakkında konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Krasnodar'ın, Trabzonspor'u 3-1 mağlup ettiği maçta 2 gol atan Manuel Fernandes, karşılaşma sonrasında Rus basınına verdiği demeçte bir Türk takımıyla karşılaştığı için mutlu olduğunu söyledi.

İstanbul ve özellikle Beşiktaş'ın kendisi için özel bir anlam ifade ettiğini söyleyen Portekizli futbolcu, Beşiktaş'ın hayatı boyunca kalbinde yer alacağını söyledi.

"BEŞİKTAŞ HER ZAMAN BENİM KALBİMDE YER ALACAK"
Türk takımlarıyla karşılaşmak her zaman güzel. Trabzonspor ile Türkiye'de maç yaptığımızda da sevinmiştim. Çünkü Türkiye'de uzun zaman geçirdim. Beşiktaş'ta çok güzel anılarım oldu çünkü.. İstanbul şehri, Beşiktaş taraftarları ve kulüp çalışanları. Beşiktaş hayatım boyunca benim kalbimde yer alacak. Beşiktaş'ı ve Beşiktaş taraftarlarını asla unutmayacağım.

"TRABZONSPOR'A KARŞI EN İYİ MAÇIMIZI OYNAMADIK AMA 3 PUAN ÖNEMLİYDİ"
Trabzonspor maçı hakkında da konuşan Fernandes, "En iyi maçımız değildi ama önemli olan 3 puanı almaktı. Çünkü grupta iddiamızı devam ettirmek istiyorduk. Bence sonuçtan memnun olmalıyız. Şimdi önümüzde Lokomotiv Moskova maçı var. En iyi şekilde o karşılaşmaya da hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.