Beşiktaş üstün gözükse de Giresun etkili

Rıdvan Dilmen "Ağırlık olarak Beşiktaş oynadı. Batshayi'nin bir pozisyonu vardı. Kontraatakta Giresun etkili oldu boş kaleye atamadı. Beşiktaş üstün gözükse de Giresun'un etkili olduğu anlar vardı. Aslında Beşiktaş adına prestij ve önümüzdeki yılın takımını oluşturmak istiyor. Giresun'un aldığı her puan önemli ve averajı da gayet iyi. Hava şartları da Beşiktaş'ı etkiledi. İlk yarıda pozisyon sayısı azdı. Set oyunu yaptı kenar oyuncusuyla beraber. Pas oyunu da gayet iyiydi.

Valerien İsmael'in en büyük hatası Teixeira ısrarı

Valerien İsmael'in en büyük hatası Texeira ısrarı. Sol da denemesin. Texeira iyi bir forvet arkası. Sol tarafta zor bir durumda kalıyor. Texeira'yı çıkarması gerekiyor. Sarı karttan kırmızı da olabilir. Can'ın performansı iyi görünüyor. Pjanic düşünülebilir ama fizik olarak iyi olmadığı için oynatmıyor."

Giresunspor'a tebrikler

Yüzde 80 top oynama ile oynasan bile 0-0 berabere bitebilir. Giresunspor çok coşkuyla oynadı bir puan demek alttan 10 puan farka çıkarmak demek. Ligde ikincilik dışında hemen hemen herşey belli gibi. Giresun bu sezon çıktı teknik adam değişikleri yapmadılar. 7 maçta 4 galibiyet almış Giresunspor. Başkanlarını ve Hakan Keleş'i kutlarım. Hakan Keleş ile devam ettiler.

Mario Gomez olsa Beşiktaş'ın 10 puan daha fazlası olacakmış

İsmael önceki takımlarında ne yaptığı çok önemli değil. Ligin ikincisiyle Beşiktaş'ın arasında 11 puan var. Kapanan takımlara gol atmak mı? Ortadan yapılan goller en çok gol bulan takım Beşiktaş. Mario Gomez olsa Beşiktaş'ın 10 puan daha fazlası olacakmış. Ama Batshuayi var kapanan takımlara gol atmakta zorlanırsınız. Ona göre bir plan yapmak lazım.

Gedson'a göre transfer yapmak lazım

Elindeki mevcut kadroda Valerien İsmael ve A. Nur Çebi iyi bir plan yapması lazım. Beşiktaş'ın şutörü yok pasörü yok kafa vuran forveti yok. Sizin problem çözen futbolcunuz yok. Zajc gibi bir futbolcu lazım orta sahaya. Gedson geliyor ama şutör bir futbolcu değil. Gedson en çok faul yapılan futbolcu bu arada. Her maç faul mutlaka yapılıyor. Gedson'a göre bir oyun formatı lazım. İyi bir frikik kullanan oyuncu da alınabilir.