14.09.2026 - 19:14

Takip Et:

Marsilya savunması alarm veriyor, Italiano erken gol istiyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Olympique Marsilya karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Marsilya, Fransa Ligue 1’de oynadığı ilk 4 karşılaşmada yalnızca 1 galibiyet alabildi. Fransız ekibi bu karşılaşmalarda 6 gol atarken kalesinde 6 gol gördü.

Sezona Strasbourg karşısında aldığı 4-0’lık galibiyetle başlayan Marsilya, sonraki haftalarda oynadığı üç karşılaşmayı kaybetti. Deplasmanda çıktığı iki lig maçından da puansız ayrılan Fransız temsilcisi, Beşiktaş karşılaşması öncesinde istikrarsız bir görüntü sergiledi.

ITALIANO’NUN HEDEFİ ERKEN GOL

Teknik heyetin, taraftar desteğini de kullanarak karşılaşmaya yüksek tempoyla başlamayı ve erken bulunacak bir golle Marsilya’nın oyun planını bozmayı hedeflediği değerlendiriliyor.

Beşiktaş ile Olympique Marsilya arasındaki UEFA Avrupa Ligi karşılaşması, 17 Eylül Perşembe günü saat 22.00’de Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak.

Kaynak: Duhuliye.com

YORUMLAR (3)

Kozmik Kartal
14.09.2026 - 19:47

Midtyland ‘tan sonra en güçlü rakip bu olacak.

Yanıtla Beğenme (0)
Yesil Kartaca
14.09.2026 - 19:30

Marsilya su an turbulansta. Bu hem iyi hem kotu, iyi cunku oturmus sistemleri ve oyunlari yok. Kotu cunku her maci cikis maci olarak gorebilirler, aldiklari an havalari degisebilir. Kucumsemeden oyunumuzu oynarsak aksilik olmazsa maci almamamiz icin hicbir sebep yok

Yanıtla Beğenme (0)
Hollanda BJK
14.09.2026 - 19:18

Öne geçmek kadar arkada açık vermemek de kritik. Hücuma çıkarken savunma emniyetini ikinci plana atmamak gerekiyor.

Yanıtla Beğenme (0)