Vitor Hugo ve Kolodziejczak transferini bitiremeyen yönetim rotasını Stoke City'de forma giyen Martins İndi'ye çevirmişti.

MARTINS INDI BEŞİKTAŞ'I İSTİYOR

Sol stoper transferini bir anca bitirmek isteyen Beşikaş'ta sportif direktör Ali Naibi Hollanda'da futbolcunun menajeriyle bir araya geldi. Edindiğimiz bilgilere futbolcu ve menajeri konusunda bir problem yok. Kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen ve Championship'te bir yıl daha geçirmek istemeyen Martins İndi, Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakıyor.

KİRALAMA TEKLİFİ YAPILDI

Duhuliye.com'un haberine göre, Ali Naibi, transfer görüşmesinde Hollandalı futbolcuyu kiralık olarak kadrolarına katmak istediklerini letti. Ancak Stoke City'nin finansal durumu kiralama opsiyonunu pek mümkün kılmıyor.

STOKE CITY DİRENİYOR

Geçtiğimiz sezon Championship'te çok kötü bir sezon geçiren Stoke City, ligi hayli gerilerde bitirmişti. Bu sebeple kadrosunda yüksek maaşlı futbolcuları elden çıkarmak isteyen Stoke, İndi'yi kiralık değil bonservisiyle vermek istiyor. Financial Fair Play hesaplamalarında -40 milyon euro bakiyesi olan Stoke için öncelik bonservisli satışlar. İngiliz ekibi Martins İndi için 6 milyon talep ediyor. Beşiktaş'ın pazarlıklarla bonservisi düşürmesi ve bu transferi 3-4 miyon euro bandında bitirebileceği muhtemel olarak görünüyor.

EN GÜÇLÜ OPSİYON ZORUNLU KİRALAMA

Ayrıca Beşiktaş'ın son yıllarda defalarca uyguladığı kiralama ve sonrasında zorunlu satış opsiyonu teklifiyle de transfer olumlu sonuçlanabilir.


duhuliye.com ÖZEL HABER