Suyun en büyük özelliği, içine girdiği kabın şeklini almasıdır. O kapla bütünleşir ve bir önceki aldığı kabın şeklinden eser kalmaz.

Sanki hep son şeklindeymiş gibi gözükür.

Beşiktaş, Süleyman Seba sonrası ne yazık ki bu durumlara düşmesindeki en büyük sebep kongrelerde su gibi her kabın şeklini alan DÖNEM ADAMLARIDIR.

Serdar Bilgili, Yıldırım Demirören, Fikret Orman ve ne yazık ki şimdi de Ahmet Nur Çebi...

Mevcut yönetim, mali ve idari sıkıntılarla uğraşıp, bu sıkıntılar için çareler ararken bunların dışında önemli diğer konuları unutmamalıdır.

Bu önemli konuları;

-             Yeni yönetimin ilk icraatları arasında yer alan iş’ten çıkarmalarda yeni alınan personelin, eski çalışanlara kıyasla ortaya koyacağı performans

-             Çalınan şampiyonluğumuza karşı ortaya koymamız gerekli hukuki süreç

-             Eski yönetimin ibra olayı ve gerekli ise olayın hukuki sürece taşınması

-             Tabi ki bu her dönem insanlarının kulüpten, yönetim üyelerinin etrafından uzaklaştırılması.

Bu bahsettiğimiz insanlar, dün başkasını alkışlayan, bugün geçici olarak kendilerini alkışlamaktalar ve "en büyük başkan" nidalarıyla dolaşmaktadırlar.

Bu adamlar sadece mevcut yönetimlere değil aynı zamanda en büyük zararı armaya ve Beşiktaş kulübüne vermektedirler.

Ne demek istediğimiz anlamak için biraz geriye bakmakta fayda vardır.

Beşiktaş'ın geleceğini kurtarmak için, mevcut maddi ve idari sıkıntılardan kurtulmak için sadece BEŞİKTAŞ'ın ADAMI olan ADAMLARA ihtiyaç vardır.

Sayın Ahmet Nur Çebi ve yönetim heyetinin göreve gelirken, bugün ve yarın yaşanacak her süreçte bizim gibi düşündüğüne inanmak istiyoruz. Bu yönde atılacak her adımın takipçisi olmak, gerekirse yaşananların sebebini öğrenmek için sorular sormak her Beşiktaşlı gibi görevimizdir.

duhuliye.com