Siyah-beyazlı kulüp ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen yeni sezonda İngiltere’de forma giymek isteyen Gary Medel’in tatil dönüşü yönetimle masaya oturması bekleniyor.


Daha önce kendisine talip olan Premier Lig ekiplerinden West Ham ile yeniden dirsek temasına geçtiği öğrenilen Şilili oyuncuya, takımdan ayrılmak istemesi halinde 4 milyon euro bonservis ücreti konulacak.


Bu oyuncunun aldığı yıllık maaş konusunda da sıkıntılar yaşayan siyah - beyazlı yönetim, bu sebeple gitmeyi planlayan Medel’e “dur” demeyecek. Beşiktaş’tan bonservisini alarak ayrılmanın hayallerini kuran 31 yaşındaki oyuncuya, yönetim bu imkanı tanımayacak.


Medel’e tüm alacaklarını ödeyerek serbest kalma ihtimalini ortadan kaldıran yönetim, sadece bonservis bedeli getirmesi şartıyla Şilili oyuncuya yol verecek. İstanbul’daki evinden eşyalarını toplattığı iddia edilen Medel’in menajerine kendisine bir an önce yeni bir kulüp bulması için talimat verdiği de bildirildi. Şilili oyuncunun İngiltere hayali gerçekleşmemesi halinde bile başka bir ülkede top koşturmak istediği kaydedildi.

Milliyet