Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Beşiktaş’ta gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlı takımda Mohamed Elneny ile yollar ayrılacak. Peki, Beşiktaş bu bölgeye hangi futbolcuyu transfer edecek? Mehmet Topal, Beşiktaş’a mı transfer olacak?

Kulislerde Mehmet Topal - Beşiktaş iddiası

Medipol Başakşehir’de şampiyonluk yaşayan Mehmet Topal’ın Beşiktaş’ın transfer gündeminde olduğu kulislerde konuşulmaya başlandı. Tecrübeli futbolcu konusunda Beşiktaş gerçekten de adım attı mı? Bu sorunun yanıtı belli oldu.

Beşiktaş’tan herhangi bir transfer teklifi yok

Daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe formalarını giyen, sarı-lacivertlilerden ayrıldıktan sonra Başakşehir’in yolunu tutan Mehmet Topal Beşiktaş ile anıldı. Fakat; futbolcunun Başakşehir’den ayrılma planı olmadığı gibi Beşiktaş’tan da transfer teklifi almadığı öğrenildi.

Topal, Başakşehir ile yeni sözleşme için görüşecek

Başakşehir’de ödemeler konusunda herhangi bir sorun yaşamayan ve bu sezon toplam 30 maçta oynayıp 2 asist yapan Mehmet Topal yakın zamanda kulübüyle bir görüşme yapacak. Futbolcunun 1+1 yıllık bir kontrat beklentisi söz konusu.

Şampiyonlar Ligi’nde oynama fırsatı

Ayrıca Başakşehir, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek. Bu da Topal için takımda kalma adına cazip faktörlerden biri.

Beşiktaş’ın planı Fatih Aksoy

Beşiktaş’ta Elneny’nin ayrılması sonrası plan Fatih Aksoy. Pişmesi beklenen ve sezonu Sivasspor’da geçiren Fatih Aksoy, Beşiktaş’a geri dönecek.

Fatih Aksoy, Sivasspor’da kaç maçta oynadı?

30 maçta oynayan ve 3 asist yapan Fatih Aksoy, Sivasspor’da Rıza Çalımbay’dan da ciddi destek gördü. Futbolcu, Beşiktaş’ta düzenli olarak ilk 11 oyuncusu olabileceğine inanıyor.