Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Mohamed Salah hakkında dikkat çeken bir açıklama geldi. Teknik direktör Bülent Uygun, Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ile yaptığı telefon görüşmesini anlatarak siyah-beyazlı kulübün transfer çalışmaları hakkında önemli ifadeler kullandı.
Tivibu Spor'a konuşan Bülent Uygun, Serdal Adalı'nın transfer döneminde yoğun bir mesai harcadığını belirterek aralarında geçen diyaloğu şu sözlerle aktardı:
"Bu sabah Serdal Adalı'yla bir telefon görüşmesi yaptım. 'Ne yapıyorsun başkan?' dedim. 'Başkan çıldırdı. Stoper, orta saha, santrfor...' dedi. Ben de 'Bir de Mohamed Salah' dedim. 'Allah Allah!' diye karşılık verdi."
"Gece 2'de yatıyorum, sabah 7'de ayaktayım"
Uygun, Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın taraftarı mutlu edebilmek için yoğun çaba sarf ettiğini ifade ederek başkanın kendisine söylediklerini de paylaştı.
"Serdal Adalı transfer için inanılmaz mesai harcıyor. Bana, 'Gece saat 2'de yatıyorum, sabah 7'de ayaktayım. Bu taraftarı mutlu etmem lazım.' dedi."
"Menajer işi çözülürse Salah'ı getirecek"
Bülent Uygun, dünyaca ünlü yıldız Mohamed Salah'ın transferine ilişkin de dikkat çekici bir iddiada bulundu. Uygun, Serdal Adalı ile Mısırlı futbolcu arasındaki ilişkinin oldukça iyi olduğunu belirterek transferde en önemli pürüzün menajer süreci olduğunu söyledi.
"Salah konusunu da sordum. Serdal Adalı ile Salah'ın arasındaki diyalog çok iyiymiş, oldukça samimilermiş. Zaten Serdal Adalı'yı sevmeme ihtimali yok. Şu menajer işini halledebilirlerse, Salah'ı getirecek."
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (43)
Biz oyalanırken renga renkler devreye girer, alamazsa bile fiyat yükseltir mide bulandırır. Bu iş gündem olmuşken biran önce almak lazım yoksa sonu hayal kırıklığı olur...
Bu Serdal tam bir garabet. Ulan hanzo başkan, madem iyi adam almayı biliyorsun da, bunca dangalak faciaya niye bunca parayı çarçur ettin? 100 milyon euro saçtın, 1 tek iyi oyuncu alabildin. Senin dengen yok mu yahu? Ya gidip tamamen berbat 2 maymun yavrusuna bir Vlahoviç parası gömüyorsun, sonra gidip A+ oyuncuya giriyorsun. Dengeli ol biraz yahu, senin normalin yok mu?
Bu Serdal tam bir garabet. Ulan hanzo başkan, madem iyi adam almayı biliyorsun da, bunca dangalak faciaya niye bunca parayı çarçur ettin? 100 milyon saçtın, 1 tek iyi oyuncu alabildin. Senin dengen yok mu yahu? Ya gidip tamamen berbat 2 maymun yavrusuna bir Vlahoviç parası görüyorsun, sonra gidip A+ oyuncuya giriyorsun. Dengeli ol biraz yahu, senin normalin yok mu?
Menajerler, emlagçılar, fiyat yükseltenler, mert gnok
Olm, bu ne biçim haber yaw. Benim sorunum, Salah ya da ba§ka bi topçunun yararî, ya da gelip gelmemesi deǧil. Basînda çok abartıldı diyen, Yavuz Sabuncoǧluna fırça atan başkan Bülent Uygun uyuzuna neden içini döküyor??? Biz Sergene boş boǧaz diye içerlerken başkan böyle çocuksu cehaleti neden gösteriyor.? Inșallah yine asparagas bir balondur.
Ne menajeri kardeşim Salah kendi maaşına %20 zam peşinde. Menajerin üstüne yıkıyor. Menajer dediğin mısırlı bir dangoz, Salah adamı parmağında oynatıyor işte
@Bamık Dostum adam para peşinde olsa arabistana gitmişti 20 milyonu elinin tersiyle itti Türkiye de yaşamak istiyor adam
Menajer işini Salah halletsin o zaman arası iyiyse Adalı'yla
Camiaların gerçek sahipleri taraftarlar. Sahibi taraftar ise burada anonim bir mülkiyet var demektir. eee , bu durumda hiç kimse sahip olduğu mülke zarar vermek istemez elbette . Teknik Direktör , futbolcu vs belli bir süreliğine , ücreti mukabili camianın çalışanıdır , ya da yatırımıdır , aidiyet hissedeni pek azdır . varlık sebepleri para kazanmaktır . Yöneticiler , başkanlar, işadamları gerektiğinde finansman sağlarlar tabii ki ama işleri bittiğinde geride kuruş bakiyeleri kalmaz tamamını tahsil ederler bir şekilde .. mesela bu işadamı yöneticiler kendi şirketlerine bir yatırım planladıkları zaman , kâr+zarar+fayda+amortisman+kredi vs vs analizleri yaparlar haftalarca , aylarca . neticede kaybederse büyük kaybetmiş olurlar .. yani , misal , otuz küsur milyon euro luk bir yatırım için , otuz hafta kurdeşen dökerler , çünkü SORUMLULUKLARI vardır . otuz milyon euro yatırım yapıp , otuz milyon iki yüz bin Euro para kazanırsa , büyük kaybettim derler, çirkinleşirler . dönelim en başa , camia nın kolektif aklı , taraftar anonim mülkiyet örgüsü ile camia ya ait kamusal sorumluluğu arasında uyum varmıdır bizim memlekette ? Peki işler yolunda gitmezse hesap ödeyen ? mevzu daimi piç maalesef .. cavuristan nasıl oluyor da daimi rasyonel ?
Allah Korusun, İnşaallah 2. Kyle-Walker Peters olayı yaşamayız !
Bjk medyasiyla taraftarıyla kucağa alınmış durumda...yazık 35 yaşındaki bir oyuncu için ...gercekten yazik
Adam gibi sırtı dönük servis yapabilen santrafor ve dikine gidebilen verkaça giren şutu pası iyi olan 10 numara alamazsanız Salah da gelse bir şey olmaz.
Başkan çok çalışıyor alıp gelecek Salahı bakın görün
Arkadaşlar haber değeri taşıyan yeni bi gelişme yok beklemedeyiz son durum bu ve bugünde sakin geçti zaten ben yarından itibaren hareketlenme bekliyorum ya maç gününe kadar ya maç gününden sonda da en geç bi neticelenme olur bence ya bi kaç güne en geç hafta sonuna netice olur gibi gözüküyor
Yabancı medyada yazılanlara göre Aç gözlü olan Salah değil o Beşiktaş’ın 10 milyon garanti ücret 2 milyon bonus teklifini kabul etti,iAncak menajeri Ramy Abbas %35 komisyon istiyor,büyük ihtimalle menajer bu transferi Salah’ın son transferi olduğunu düşünüyor ve alabileceği en yüksek komisyonda inat ediyor
Adam dibinde yunanistanda tatildeymis Başkan tekneyle gide bilir haberde uçak gosteriliyor anlasmaya gidiyor diye sanirim almaya gitti.
Böyle marka oyuncularda bu hep var, resim haklar/sponsorlari ve sayre. Bu normal bir menejer degil bu Salah markasini ve onunla birlikte hak sahipligini yöneten Adam. Besiktas hicbir zaman bukadar büyük bir oyuncu almadi onun icin nasil hareket edecegini bilmiyor. Salah alirsan cebinden cikan 15-20 karsiliginda 30-40 milyon karlarin oluyor...
Gs Sane var bazı arkadaşlar panik yapmış yalan dolan haberler
Salahı bu saatten sonra kaptırmak büyük tepki çeker. Bu tarz transferleri duyurmadan ve hızlıca helletmek en mantıklısı. Bir an önce açıklayın da tepkileri azaltın. Gs hep yaptığını yapmaya devam ediyor. Büyük mücadele için salah çok önemli. Bir an önce imzalamalı.
Yabancı basında zaten Salah Besiktasta diye yaziyor surekli daha neyin muammasini yasiyoruz? Keyfini çıkarın
Başlatma elin Arabına. Tamam yeter tadında bırak. Milyonlarca Dolar para. Paranla rezillik. Adam olsan "hadi ikile, burada işiniz olmaz" dersin şunlara. Bak İtaliano bizi senden çok düşünüyor. Lucumi'yi alın yeter demiş. Ever yeter. Bu takım şu kadroyla bu adamın elinde çok iş yapar. Sadece gönderileceklere odaklan, para saçıp duracağına, içeri para sok. Ne biçim adamsın sen.
Başkanın işi gücü yok sana mı anlattı bunları Bülent Uygun
GS de safra olmuş Salaha Hadi bakalım buyrun cenaze namazına
Lan lawrance abbas, haddini asiyorsun. Belamisin olm, belani bizden bulma. Hasstir lan ordan, iki dakika adam ol aradan cekil, hakkina razi ol, baskanin da elini op.
Ne menajermiş yav, anlaşma yaptıktan sonra bu dümbük adamı Beşiktaş tesislerine sokmamak lazım
twitterda 20m€ lafları çıkmaya başladı tamam Salaha 20m€ verdiniz getirdiniz havasını attınız adam da oynadı da ondan sonra bu kulübe 3-4m€ ya kimse imza atmaz sonra gs gibi olmayalım en vasat yerli oyuncularına bile bir ton para veriyorlar 6 ayda bir maaşlara zam yapıyorlar.12m€ ya bu işi bitireceklerdi demir tavında dövülür . umarım 20 lafları yalandır.
Bülent uygun Beşiktaş’ın bir gün bile düşmanı olmadı,yolu her daim açık olsun,Vedat okyar abinize Allah rahmet eylesin
@Trtr hiç bir zaman unutmayacağım Sivas ile Avrupa maçına çıkmadan önce verdiği demeçte 5 yeriz 6 yeriz ama 8 yemeyiz diyerek aklınca Beşiktaş ile dalga geçmeye çalıştığını
Salahin Besiktasa transfer olmaması için buraya onlarca başka takım taraftarı olumsuz yorum yazıyor bunlara itimat etmeyin salahla anlaşma tamam anlayın artık
Muhammed salah sörloth felix Besiktasa hayırlı olsun
Thesun ingiliz basini yazdi muhammed salah Beşiktaşta diye mısır kralı geliyor kudurun renkliler 😎😎😎😍😍😍😍
Manager işi çözülmüyor ise Beşiktaş büyüklüğüne yakışır şekilde çekilmek lazım. Dünya Salah dan büyüktür.
Baskan bu isi bitirdi gibi duruyor uefa macindan sonra cuma günü aciklanir sanki,
Zaten getirmezse adalı ve yönetimi istifa edecek oda biliyor bunu o yüzden salah gelecek 🦅🦅🦅
@Siyah beyaz BAŞLADI ŞİMDİDEN İSTİFACI TIRRİKLER... GELMEMESİ KULÜP İÇİN DAHA HAYIRLI FAYAWUNUN ALINMASI DAHA MANTIKLI BENCE...
Robinho transferindeki hava var yine. Gelmeyecek muhtemelen. Sağlık olsun. Başka futbolcu mu yok..
@Erciyes Kartalı ALLAH-U Tealadan başka hiçbirşeye tapılmaz
Serkan Recbere para verin o cozer bu isi.
Menejere baksen...