Ülkemizde önce Kasımpaşa, sonra da Kayserispor formaları altında gösterdiği performansla büyük takımların dikkatini çeken ve transferin gözdesi konumunda olan Bernard Mensah, Beşiktaş'a gelmeyi çok istiyor.

Oyuncunun transferi için Kayserispor'la ligin devre arasından bu yana görüşmelerde bulunan Futbol A.Ş Başkanı Erdal Torunoğulları ve Başkan Ahmet Nur Çebi, bugün Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ile bir araya geldi.

Oyuncunun Beşiktaş'ı çok istemesi ve Sergen Yalçın'ın çok zor günlerinde görev aldığı Kayserispor camiasında halen çok sevilen bir isim olması, Beşiktaş'ı Mensah transferinde bir adım öne geçirdi. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, siyah beyazlı yetkililerle yaptığı görüşmede Mensah için önceliğin Beşiktaş'ta olduğu sözünü verdi.

KİRALAMA FORMÜLÜ ÜZERİNDE DURULUYOR

Mensah transferinde kiralama formülü hem Kayserispor, hem de Beşiktaş için ortak çözüm olarak gözüküyor. Mensah'ın Beşiktaş'a kiralanması halinde harcama limitlerinden dolayı bütçesini idareli kullanmak durumunda olan Beşiktaş bonservis bedeli ödememiş, Kayserispor ise Mensah'ı satması halinde Atletico Madrid'e ödemeyi taahhüt ettiği ücreti ertelemiş olacak. Süper Lig'de harcama limiti en düşük takım olan Kayserispor için, satıştan ziyade kiralama en makul çözüm olarak görülüyor.

Beşiktaşlı yetkililer Mensah transferini bir an önce resmileştirmek için yoğun çaba harcıyor.

Duhuliye.com ÖZEL HABER