Lider Sivasspor’un kilit oyuncularından Mert Hakan Yandaş, transfer iddialarına cevap verdi.

Ligde 11 maçta forma giyen ve 3 gol atan 25 yaşındaki futbolcu, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor iddialarını yanıtladı. Mert Hakan, Roma haberlerini ise yalanlamadı.

Mert Hakan Yandaş, Sivasspor'dan ayrılacak mı?

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Sivassporlu Mert Hakan Yandaş, "Hocalarım takdir ettiklerinde beni de milli takıma alacaklardır. Bu alanda beklentilerim çok yüksek. Ben 10 numarayım, şu anda modern futbol durarak oynayan 10 numaraları bünyesinde barındırmıyor, ben hep oyunun içinde kalmaya çalışıyorum. 8 numara da oynayabiliyorum. Alt liglerde oynamak benim için her zaman artı bir avantaj oldu. Ben alt liglerde oynadığım için mutluyum. Alt liglerden Süper Lig'e geldiğinizde üst liglerin kıymetini ve değerini daha iyi anlıyorsunuz." ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Transferde tercihim yurt dışı'

"Sivasspor'da işimi yapmaya çalışıyorum. Transferimle menajerim ilgileniyor. Menajerim hem Sivasspor'la hem de beni isteyen kulüplerle görüşüyor. Menajerime yurt dışından gelen resmi bir teklif var. Zaten bu takımı siz de duydunuz. Yurt dışı insana çok ciddi kapılar açıyor. Yurt dışı sadece futbol alanında değil her alanda insanın ufkunu açıyor. Transferde ilk tercihim yurt dışı olur. Sivasspor'a geldiğimde yabancı dil kursuna başlamıştım şu anda yabancı futbolcu arkadaşlarımla anlaşabilecek seviye geldim."

Robinho ve Kone sözleri...

"Robinho ve Kone'nin karakteri çok iyiydi, bu iki oyuncudan da faydalanmaya çalıştım. Onların Sivasspor'a gelmeleri burada oynamaları büyük bir iş. Robinho'yla aynı takımda oynamak büyük bir şans ve keyifti. Robinho'nun bu sezon da aramızda olmasını isterdim ama şartlar diyelim. Robinho'yla zaman zaman görüşüyoruz. Kendisi gol attığımda mesaj atıyor ve tebrik ediyor."

'Kevin De Bruyne'ne benzetilmek büyük bir gurur'

"Kevin De Bruyne çok büyük bir oyuncu, ona benzetilmek benim için büyük bir gurur. Kevin De Bruyne'nin maçlarını sürekli izliyorum. Fakat bir Kevin De Bruyne olmak çok zor."