Ancak Sayın Urgancılar'ın yaptığı açıklamalardan konuya fazla hakim olmadığı, detayları bilmediği anlaşılıyor.

Sayın Urgancılar, 1903'ün kulübümüzde tescilli olduğunu gayet iyi biliyoruz, biz 1903 değil Haber1903 olarak patent başvurusuna yıllar önce başvurduk. Buna karşılık kulübümüze bir bedel ödemek için ilk teklifi size biz yaptık. ''Beşiktaş'' ''siyah beyaz'' ''kartal'' ''kara kartal'' vs tescili size ait haber yapan bir çok portal var, gelin hepsini legalize edin, kulübe belli bir loyalty ödensin, kulüp kazansın demedik mi? bu teklif, Adnan Dalgakıran, Berkan Gocay, Hakan Daltaban ve sponsorluklardan sorumlu yöneticinizin katıldığı bir toplantıda kulüp binasında yapılmadı mı?. Ancak Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi başkanlar, medyayı kendi istedikleri gibi yönetme amacında olduklarından buna hiç bir zaman yanaşmadı.

Şimdi soruyoruz size;

Beşiktaş Kulübüne nakit+reklam alanı olmak kaydıyla yıllık 150.000TL ödeme yapmayı teklif ettiğimizden haberiniz var mı?

Sizinde içinde bulunduğunuz yönetimin, bizden loyalty bedeli olarak, Beşiktaş kulübü branşlarından birine sponsor olmamızı istemesinden haberiniz var mı?

Bugün yönetiminizde bir çok iş adamı var, o koltuklar değerlidir, madem branşlara sponsorluğu bu kadar kolay telaffuz ediyorsunuz, neden her bir yönetici bir branşa sponsor olmayı düşünmüyor?

Lütfen dürüst olun, yapmak istediğiniz şey, baskı kurarak haber mekanizmamızı kontrol altına almak istemeniz. Bugün sosyal medyada, web ortamında, ''beşiktaş'' ''kartal'' vs tescilli kelimelerinizi kullanan bir sürü yayıncı var, hangisine hukuki işlem başlattınız? Hangisine avukat ordusuyla saldırdınız? Onlardan kullanım bedeli talep ettiniz mi? Sadece bizi kabul edemeyeceğimiz şartlara zorlayarak branşlara sponsor olmamızı istemenizi anlamak için fazla zekaya gerek yok.

Merak etmeyin, biz hazırlıklarımızı tamamladık, Beşiktaş taraftarlarının özgürce haberlere ulaşabilmesi için, yıllarca emek verdiğimiz ''Haber1903'ü" ''duhuliye'' olarak değiştirdik. İlerde Haber1903'ü nasıl kullanacağınızın takipçisi olacağız, zira maaşlı bazı trollere Haber1903 ile alakalı sözler verildiğini duymaktayız.

Yönetimler, yöneticiler gelip geçicidir, asıl olan Beşiktaştır.

Saygılarımızla,