Beşiktaş'ın unutulmaz isimlerinden Metin Tekin, Irmak Kazuk'un Youtube kanalına Beşiktaş kariyeriyle ilgili ve hatıralarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.


İşte Metin Tekin'in sözleri:


"Bugün benimle burada röportaj yapıyorsan bu Beşiktaşlı Metin Tekin olduğum içindir. Beşiktaş hayatımıza değer kattı, bizim gerçeğimiz.


SÜLEYMAN SEBA'DAN KORKMUŞTUM


Beşiktaş'a ilk geldiğimde ve Süleyman Seba'yla tanıştığımda o ikinci başkandı. İlk tanışmamızda hissettiğim şey korkuydu. Çünkü daha 19 yaşındaydım, çok küçüktüm. Ama tanıdıkça aslında fırçalarının tamamen bizim gelişimimiz için olduğunu anladım. Onunla 14 yıl beraber çalıştık. Ne yaptıysa Beşiktaş için yaptı, bundan eminim. 'Ne olur bu dönemleri gelecek nesillere de aktarın' diye çok rica ediyordu.


RUHUMUN BİRLEŞTİĞİ TAKIM BEŞİKTAŞ


Bugün yine futbolcu olsam yine Beşiktaş'ta oynamak isterdim. Çok fenomen takımlar var ama ruhumun birleştiği takım Beşiktaş... Keşke yurt dışında oynasaydım' dediğim olmuyor ama keşke Beşiktaş'ta daha çok şey yapabileydim' dediğim çok oluyor. Hayallerim daha yüksek oalbilirdi ama Beşiktaşlı olmak bana çok yetti. Bugün de olsa yeter miydi? Diğer oyunculara haksızlık etmeyeyim ama bende böyle. 55 yaşında hala rüyamda Beşiktaş'ta oynadığımı görüyorum zaman zaman."