Futbol

“Mevzu bir tek tokat değil”

Neo Spor’da konuşan Serdar Ali Çelikler, Süper Lig’deki hakem tartışmalarını değerlendirerek Beşiktaş’ın tepkisinde haklı olduğunu söyledi.

Neo Spor’da konuşan Serdar Ali Çelikler, Süper Lig’de son haftalarda gündemden düşmeyen hakem tartışmalarını değerlendirdi. Çelikler, özellikle Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un hakem kararlarına yönelik tepkilerinin öne çıktığını belirterek Beşiktaş’ın itirazlarında haklı olduğunu söyledi.

Çelikler, ligde en fazla şikâyet eden üç kulübün Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor olduğunu ifade ederek, “Onu Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor. Damarına basılmayan Galatasaray var diyor. Yani demiyor da öyle diyor yani. Bunu hepimiz anladık. En çok şikayet eden de bu üç kulüp doğru. Zaten bu hafta da Trabzonspor şikayet etti. İlk hafta da Fener şikayet etti” dedi.

Trabzonspor’un bu hafta yaptığı açıklamayı da değerlendiren Çelikler, “Bu hafta Trabzon niye şikayet etti bilmiyorum. Hiç şikayet edecek bir şey yoktu. Onu da söyleyeyim. Yani biraz önden öne alma yani önleyici savaş gibi. Literatürümüze gelen önleyici savaş gibi bir açıklama yaptılar ama. Beşiktaş haklı” ifadelerini kullandı.

“Mevzu sadece tokat değil”

Beşiktaş yönetiminin hakem tartışmalarında özellikle Trossard’a yapılan müdahale üzerinde durmasını da değerlendiren Çelikler, asıl konunun yalnızca bu pozisyon olmadığını savundu.

Çelikler, “Yönetim görevden mörevden almaz MHK başkanını. Tokatın üzerinde durmuşlar. Tokat değil ki, mevzu bir tek tokat değil yani” şeklinde konuştu.

Duhuliye.com

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }