Yeni MHK Başkanı daha baskın çıktı, geldiği kısa zamanda GS’ı zirveye oturttu. Ligde son 3 hafta en uygun hakemler GS’a veriliyor ve düdükler GS lehine çalınıyor. GS-BJK maçının hakemi hep GS lehine düdükler çalmış. 28-08-2012’de Galatasaray lehine ceza sahası dışında BJK’lı dokunmadan penaltı vermişliğini kimse unutamazken. Şampiyonluk maçına Bülent Yıldırım’ın verilmesini normal karşılamak mümkün mü?

Bununla kalmıyor, Suat Aslanboğa’yı kupa finalı maçına tayin ediyor. Bu iki hakem de bu maçları kaldırabilir mi? Acaba kaldıramaz diye mi veriyor.

Sabri Çelik’in 05-12-1992’de bir BJK-GS maçı var ibretlik, seyredin, 2 BJK’lıyı atıyor, Hakan’ın faulle attığı golü veriyor.

Bu sene GS şampiyon olursa GS yönetim ve teknik adamının devamlı hakemlere baskısı sayesinde iki ayrı başkanla MHK ‘ın tayinleriyle olduğu bilinsin. Burada bir bit yeniği var. Bir de “Her hakem her takıma verilir” diyor. Çok hukuk biliyor ya, ama reddi hakim nedir bilmiyor. Hakemlerin MHK’nin temyizi de yok. BJK ile sabıkası olan Kuddusi’yi zamanında Trabzon maçına vermişti, şimdi de yine BJK ile sabıkası olan Fırat Aydınus’u vermiş. Fırat Aydınus çarşılı dendiğini, o da bunu reddetmek için hep BJK maçlarında BJK aleyhine karalar verdiğini MHK Başkanından başka bilmeyen var mı? Herhalde BJK’ı üçüncü/ dördüncü yapacak ki, şampiyonlukta şansı olduğu hatırlanmasın.

Sonuç
Soruşturma açılsın, GS dahil herkes rahat etsin

İlhan Durusoy/Duhuliye