Futbol

MHK ÇETESİ

Duhuliye.com yazarı Mehmet Eyüp Yardımcı'nın kaleme aldığı köşe yazısı.

Beşiktaş 5. Hafta açılış maçında rakibi Erzurumspor'a Çorum tarifesi uygulayacaktı ama devreye MHK ÇETESİ girdi.
Italiona ile bambaşka bir evreye ulaşan Beşiktaş, coşkulu ve istekli oyununu bu maçta da sergiledi, maç en az 5-0 bitebilirdi hakem denilen art niyetli arkadaş olmasaydı tabii.
Sahada Beşiktaş'ı engelleyecek tek gerçek hakem ve VAR. Bunu bir kez daha yaşayarak gördük. Bu yaşadıklarımız sezon boyunca neler yaşayabilirizin net ispatıdır.
MHK Başkanı ve düzenş yıkılana kadar Beşiktaş yönetimi işi sıkı tutmalı. 
Bu arada bu yaşananlara karşı sahada da tedbirli olmalıyız her ne kadar haklılık payımız olsada Orkun, Salih gibi tecrübeli isimlerin olabildiğince sakin kalması gerekiyor çünkü malum çete sizi tahrik etmek için her şeyi yapıyor, yayıncı kuruluş dediğin diğer çetede görüntüleri vermemekle bu ekmeğin üzerine adeta yağ sürmektedir.
Bu takımın oluşması için harcanam maddi, manevi tüm emeklere yazık olmaması için işin farkındalığını tüm camia iyi bilmeli ve ortak tavırı sürdürmeye devam etmelidir. 
Beşiktaş direndikçe kaybeden onlar olacaktır.
Şimdi önümüzde Marsilya maçı var, oyunumuzun karşılığını alacağımıza inanıyorum. Galibiyetle yapılacak bir başlangıç tüm emeklerin karşılığını alıp, yola daha da güçlü devam etmemize neen olacaktır.
Direnmeye, çalışmaya devam…
Herkes bilsin ki bu Beşiktaş eski Beşiktaş değil gerçi onlar biliyorlar ve bu onları her türlü ayak oyunlarını sergilemeye çalıştırıyor. 
Beşiktaş birlik içinde olduğu sürece bu çeteler diz çökecektir.
Eyüp Yardımcı
Duhuliye.com

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026 

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }