Sarıdağ, hakem Halil Umut Meler'i üst üste ikinci kez Beşiktaş maçına atayan Merkez Hakem Kurulu'nu sert bir dille eleştirdi.


"MHK, BEŞİKTAŞ'A MEYDAN OKUMUŞTUR" 
"Daha önce teknik adamların hakemler hakkında hakaret, küfür ve benzeri söylemlerinde o hakem bir dahaki maça verilmediğinde MHK korktu gibi bir anlam çıkmadığına göre buradan da öyle bir şey çıkmaz. Ben MHK’nin artık kendini bitirdiğini söyleyebilirim. Beşiktaş yönetimi her hafta MHK’nin istifasını istiyorum derse de yüzde yüz haklıdır. Çünkü MHK, Beşiktaş’a meydan okumuştur. Beşiktaş camiasına, Sergen hocaya değil. Sergen hocaya bir ceza gelecekse eğer bu cezayı disiplin kurulu verir MHK değil.


"MELER'İN YERİNDE OLSAM İTİRAZ EDERDİM" 
Ayrıca Halil Umut Meler’in yerinde olsam ben itiraz ederdim. Bir dakika 'Ben sizin ceza kesme aparatınız mıyım?' derdim. Bu meydan okuma Beşiktaş camiasınadır. MHK Başkanı ve atamaların başındaki Metin Tokat, hiç ama hiç savunma içerisinde olmasın. Hiç haklı değiller. Hırsınızı, sinirinizi genç bir hakemi kullanarak gideremezsiniz.


"WELINTON FAUL YAPMADIĞI HALDE SARI KART GÖRDÜ" 
Kasımpaşa maçında Ghezzal olsaydı, Beşiktaş’ın kazanması muhtemeldi o bölgede çok sıkıntı oldu çünkü. Ghezzal niye yok? Halil Umut Meler’in Fenerbahçe derbisinde görmediği bir pozisyona gösterdiği sarı kart yüzünden. Dün Kasımpaşa maçında Welinton faul yapmadığı halde sarı kart göstermesi.


"SEN HAKEM FALAN DEĞİLSİN" 
Hadi onu görememişti, bunu da mı göremedi? Üst üste bunları göremiyorsan sen hakem falan değilsin. Böyle bir yeteneğin yok demek ki. Ya da Halil hocayı çok ciddi bir baskı altına aldılar. Ciddi derecede stres altında kaldı belki. Ben MHK’nin Halil hocanın da kariyerini riske attığını düşünüyorum.


"KENDİ BAŞKANLIĞINI BİTİRDİN" 
Serdar Tatlı kusura bakma ama sen Beşiktaş’ın en önemli adamını olmayan bir pozisyona sarı kart gösteren bir hakemi tekrar Beşiktaş maçına atadın ya bence senin başkanlığın bitti. Hem kendi başkanlığını bitirdin hem de Halil hocanın kariyerini riske attın. Buna cesaret denmez.


"KAMİKAZE DALAŞI" 
Buna 'kamikaze dalaşı' denir. Türk futbolunu bu kararla batırmaya çalıştılar. Ancak Türk futbolunu değil kendilerini bitirdiler.


"KAĞIT ÜZERİNDE ABOUBAKAR 2 MAÇ YOK" 
Kağıt üzerinde Aboubakar 2 maç yok. Ama sağı solu belli olmaz, güçlü bir oyuncu. Sergen hoca, Aboubakar 2 maç yokmuş gibi taktik planlarını yapıyor.


"CENK YARIN TEST OLACAK" 
Cenk talihsiz bir durum geçirdi. Larin’in Kanada’dan geldiğini unutmamak lazım. Sergen hocaya kadro üzerinden bir şey diyemeyiz. Cenk yarın test olacak, negatif çıkarsa hoca kadroya alacak ama oyuna sonradan dahil eder.

Kaynak: Milliyet