Futbol

''MHK ve MHK'nın çocukları Beşiktaş'ı yediler...''

Spor yorumcusu Mehmet Ayan, Beşiktaş’ın gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’na yönelik sert ifadeler kullandı.

Mehmet Ayan, Beşiktaş’ın yarışın içerisinde yer almasının ve iyi futbol oynamasının bazı kesimleri rahatsız ettiğini savunarak, “Prime Beşiktaş’ı yediler, bitirdiler. Türkiye Futbol Federasyonu, MHK ve MHK'nin çocukları prime Beşiktaş'ı bitirdi.” dedi.
Beşiktaş’ın iyi futbolunun bazılarını korkuttuğunu söyleyen Ayan, “Beşiktaş'ın birazcık böyle yarışın içerisinde olması bile, hani iyi futbol oynamaları, kötü takımlara karşı oynadığı iyi futbol bile birilerini Türkiye Futbol Federasyonu'nda, Riva'da korkuttu. Ve hemen ‘Fişi çekelim’ dediler.” ifadelerini kullandı.
Ayan sözlerini şöyle sürdürdü:
“Türkiye Futbol Federasyonu'nun içinde olduğu bu garip yapılanmada, bence futbolun katili diyeyim; isim değiştiriyor, şekil değiştiriyor ama hep aynı şey oluyor. Yani bu ülkede Beşiktaş'ın birazcık böyle iyi hale gelmiş, işte kazanma alışkanlığını elde etmiş, gol yememiş olması, Beşiktaş'ın başarılı olması çok fazla rahatsız etti birilerini futbolun içerisinde.
Kimlik değiştiriyorlar. İşte kimi zaman Atilla Karaoğlan oluyor, kimi zaman Sarper Barış Saka oluyor, kimi zaman Bülent Birincioğlu oluyor, kimi zaman Samet Çiçek oluyor, Halil Umut Meler oluyor, geçmiş dönemde Fırat Aydınus oluyor, Cüneyt Çakır oluyor falan. Bir şeyler değişiyor ama futbolda isimler değişiyor sadece. Senaryo hep aynı.”
Duhuliye.com

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }