Siyah-beyazlılar Süper Lig ve Avrupa Ligi’nde toplam 5 karşılaşmaya çıkacak.
Üç haftalık milli aradan sonra Beşiktaş'ı ekim ayında yoğun bir fikstür bekliyor. Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde kritik maçlara çıkacak Kara Kartal, ekimde 5 karılaşma oynayacak. Siyah-beyazlılar bu süreçte derbide Trabzonspor ile de karşılaşacak. Beşiktaş'ın ekim mesaisi şöyle: 11 Ekim: Beşiktaş-Kocaelispor, 15 Ekim: Hoffenheim-Beşiktaş , 19 Ekim: TrabzonsporBeşiktaş, 22 Ekim: Beşiktaş-Crystal Palace ve 26 Ekim: Beşiktaş-Başakşehir.
Kaynak Fotomaç
YORUMLAR (5)
Kadro derinliğini ne yazık ki bu kadar yoğun maç trafiği için yeterli değil ancak mevcut şartlar ve ekonomik imkanlarla bu kadarı yapılabilir ve yapılan ttansferlerin hepsi de gayet iyi. Orta saha ya 3 transfer daha gerekli defansta elimizdeki oyuncular da bana göre kötü oyuncular değiller. Şimdilik şansız sakatlıklar yaşandı ve Pokunun adapte olması gereken bşr süreç var. Tek ihtiyacımız olan şey şu anda zaman ve çok çalışmak.
Beşiktaşın bu sezon boyunca oynayacağı ve fikstür tarih olarak en önemli 5 karşılaşma kesinlikle. bu 5 li bizim kim olduğumuzu neye sahip olduğumuzu ve asıl gücümüzü gösterecek. İnanıyorum ki başaracağız.
Geniş kadro bu gibi durumlar için önemli. Stoper ve 6 numara alternatifsiz kaldı. Sağ kanat cerny yerine alternatif poku ise soru işareti.
Bu 5 maçta ligden 7 puan avrupadan 4 puan süper olur.
Nobel doğan emir amir taylan quattara rıdvan-Yasin stoper djalo Emirhan ümit Salih önlibero ortasaha olaitan mert onnımara Orkun sağkanat sağkanat trossard ilhan vlahoviç santrafor semih olmalı seneye