Devre arasında Beşiktaş’ta forma giyen Domagoj Vida, yerini Filip Uremovic’e bıraktı. Gerçek maç sonrasında ortaya çıktı.

Hırvatistan Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, İsveç ile cumartesi günü Uluslar Ligi’nde oynayacağı maç için, Türkiye maçının oynanacağı günün sabahında takıma koronavirüs testi yapıldığı, gece yarısı gelen sonuçlarda Domagoj Vida’nın pozitif vaka olduğu belirtildi. Vida’nın İstanbul’da tecrit altında olacağını da yazan federasyon, kendi milli takımından herhangi biri ile temas halinde olmadığını da ekledi.

Hırvatistan Teknik Direktörü Zlatko Dalic de “Vida’nın test sonucunu öğrenince oyundan aldık.” açıklamalarında bulundu. 

Modric ile birlikte...

Hırvatistan Futbol Federasyonu, böyle bir açıklama yapmasına karşın Domagoj Vida, Instagram hesabında, Vodafone Park'ta Luka Modric ile birlikte sarıldığı fotoğrafını karşılaşma öncesinde paylaştı. 

Türkiye Hırvatistan maçında Vida kimlerle temas etti ? (sarıldı)

Müsabakaya çıkılmadan önce, Domagoj Vida’nın Beşiktaş’tan eski takım arkadaşı olan ve şu an Fenerbahçe için mücadele eden Caner Erkin ile sarıldığı, TRT Spor tarafından görüntülendi.

Sosyal medyada Vida'nın Türkiye - Hırvatistan maçı öncesi ve sonrası temas ettiği (sarıldığı) isimler paylaşıldı.

İşte o isimler

 * Şenol Güneş
 * Caner Erkin
 * Mert Çetin
 * Dorukhan Toköz
 * Cenk Tosun

Öte yandan daha önce 3 oyuncusu koronavirüse yakalanan Beşiktaş'ta bu sayı 4'e yükseldi. 

Hırvat futbolcunun salgın prosedürleri gereği ikinci test sonucu belli olana dek Milli takımdan ayrı olarak İstanbul'da kalarak izole edilecek.

Ajansspor.com