28.11.2025 - 10:28

Takip Et:

Millî Takım Arnavutluk sınavında

2027 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri öncesi hazırlıklarını sürdüren Ay-Yıldızlılar, bugün saat 15.00’te Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda Arnavutluk ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

2027 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Ligi 2. Grup’ta İsviçre, Kuzey İrlanda ve Malta ile eşleşen Kadın A Millî Takımı, turnuvaya hazırlık kapsamında Arnavutluk ile özel maçlar oynayacak.

Ay-Yıldızlılar, ilk olarak bugün Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda saat 15.00’te Arnavutluk ile karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT Spor’dan naklen ekranlara gelecek.

Teknik heyet, kamp sürecinde hem takımın son durumunu görmek hem de oyuncu havuzunu genişletmek amacıyla ikinci bir hazırlık karşılaşması daha planladı. Arnavutluk maçında süre almayan isimlerden kurulu Kadın A Millî Takım kadrosu, yarın saat 16.00’da U23 Kadın Millî Takım ile bir hazırlık maçı yapacak. Bu karşılaşmada, A Milli Takım seviyesine yükselme potansiyeli bulunan genç futbolcuların performansları yakından takip edilecek.

Kadın A Millî Takımı, Arnavutluk ile ikinci hazırlık maçını ise 1 Aralık Pazartesi günü Riva’daki Türk Hava Yolları Sahası’nda oynayacak. Saat 16.00’da başlayacak bu mücadele, TRT Tabii Spor 6’dan futbolseverlere ücretsiz olarak ulaştırılacak. Millî takım kampı, bu maçın ertesi günü sona erecek.

Ay-Yıldızlılar, hazırlık döneminin ardından gözünü 2027 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’ne çevirecek. Türkiye, B Ligi 2. Grup’ta 3 Mart 2026’da Malta’yı kendi sahasında ağırlayarak eleme maratonuna başlayacak. Milliler, 7 Mart 2026’da Kuzey İrlanda’ya, 14 Nisan 2026’da ise İsviçre’ye deplasmanda konuk olacak.

Türkiye, 18 Nisan 2026’da İsviçre’yi ve 5 Haziran 2026’da Kuzey İrlanda’yı iç sahada misafir edecek. Kadın A Millî Takımı, grup aşamasındaki son maçını 9 Haziran 2026 tarihinde Malta deplasmanında oynayarak tamamlayacak.

duhuliye.com

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

YORUMLAR (0)